Практична школа усвідомленого розвитку академіка С. і. Лосєва
Безлогічний метод усунення негативних програм
"Призначення людини. Навіщо я прийшов у цей світ або завдання мого втілення"
Освоївши Базовий курс, ви знаходите витоки будь-яких проблем, усвідомлюєте їх першопричину і грамотно відпрацьовуєте. Змінюється життя, йдуть хвороби і невдачі. Вся ця робота відбувається на рівні душі.
Однак, для істинного розуміння завдань цього життя нам необхідно буде піднятися на наступний рівень, який знаходиться на кілька порядків вище вже відомого вам рівня душі.
Це рівень Божественного Вищого Я, якому нам належить доторкнутися на курсі "призначення людини". Тому що тільки на рівні вищого Божественного я можна чітко зрозуміти завдання, з якими людина приходить в цей світ.
на рівні Божественного Вищого Я ми отримуємо:
Доступ до більш високих, більш потужних енергій.
- додатковий ресурс енергії для виконання завдань цього життя.
- нові, більш ефективні можливості при роботі з уже відомими нам інструментами Базового рівня.
- нові інструменти, що працюють на рівні Божественного Вищого Я.
- чітко розуміємо, які саме програми необхідно відпрацювати в першу чергу.
- ефективно прибираємо програми-перешкоди зі свого шляху, використовуючи нові інструменти.
Наш світ дуже швидко змінюється. Змінюються технології, змінюється людина. Змінюється парадигма при переході зі світу боротьби в світ творчості і співтворчості.
Змінюється критерій ефективності людини в цьому світі. Це-критерій наскільки точно ти виконуєш завдання цього втілення. І тільки якщо ти на своєму шляху, ти отримуєш додатковий ресурс енергії і як наслідок –матеріальне і духовне процвітання. Усвідомленість і виконання завдання цього життя-це синонім багатства і гармонії в новому мінливому світі.
Якщо ти вибрав шлях усвідомленого розвитку, то цей курс саме для тебе. Тому що це навчання дасть відповідь на найголовніше питання: Навіщо я прийшов в цей світ.
з якими запитами можна прийти на навчання:
- хто така людина і навіщо він приходить в цей світ;
- чому виникають проблеми, якщо ми не виконуємо завдання цього життя;
- Що таке шлях мого життя і як саме вибрати справу мого життя;
- Як знайти своє покликання або справу до душі і як отримати радість, задоволення і гармонію від цього заняття;
- Як отримати додатковий ресурс енергії для виконання завдань мого життя;
- Які програми та обмеження зупиняють мене при виконанні завдань мого життя;
- не знаю, куди рухатися далі, немає розуміння свого життєвого шляху. Немає сил на виконання навіть найпростіших завдань;
- чому справа, якою я займаюся, не приносить радості, задоволення і очікуваного результату;
- Як вирішити проблеми зі здоров'ям, підвищити свій рівень енергії і отримати додаткову енергію для виконання нових завдань.
чому ви навчитеся за ці 5 днів на курсі "призначення людини"?
1е заняття
Це відкриває вам нові можливості шляху усвідомленого розвитку творчості і співтворчості.
усвідомленість і виконання завдання цього життя-це синонім багатства в новому швидко мінливому світі.
1е заняття
- основні базові поняття і терміни, необхідні для отримання завдань цього втілення;
- Як правильно вступити у взаємодію з вищим божественним Я;
- Методика отримання завдань цього втілення при взаємодії з вищим божественним Я.
- особливості роботи з каналом вищого Божественного Я;
- ефект знаходження на своєму шляху. Додатковий ресурс енергії для виконання завдань цього втілення. Що таке Резонанс або потрібні люди в потрібний час в потрібному місці;
- Методика потік вищого Божественного я.
- чому ця інформація приходить саме зараз;
- Які програми необхідно відпрацювати в першу чергу для виконання завдань цього втілення. Пошук витоків, використовуючи особливості роботи з каналом вищого Божественного я.
- особливості роботи з відомими нам інструментами при роботі з новим рівнем вищого Божественного Я;
- практичне відпрацювання інструменту Тройчатки, використовуючи новий рівень вищого Божественного Я.
- поняття творчість і творчість. Моє призначення в глобальному задумі творця;
- причини відключення каналу енергії вищого Божественного Я експрес метод для включення усвідомленості. Алгоритм включеності;
- Методика Зірочка в потоці Вищого Я.
Це відкриває вам нові можливості шляху усвідомленого розвитку творчості і співтворчості.
усвідомленість і виконання завдання цього життя-це синонім багатства в новому швидко мінливому світі.
https://privatelink.de/?https://l.akademiklosev.com/event_program