Що нового?

Придбаний Призначення. Радість = Гроші = Сенс (В'ячеслав Юнев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4776 ГРН
Учасників: 0 з 55
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 90.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ОНЛАЙН-ТРЕНІНГ ПРИЗНАЧЕННЯ. Радість = гроші = значення

• я зможу допомогти Вам, навіть якщо ви вже намагалися шукати себе і не знайшли. Навіть якщо ви пройшли десятки тренінгів, перепробували купу методик і все це не принесло вам особисто ніякого щастя.
  • тому що я знаю де насправді треба копати...
  • мій підхід принципово відрізняється від усього, що ви могли бачити раніше.
  • ви проживете шлях до себе і зрозумієте, як реалізуватися в цьому світі.
  • зможете зрозуміти чому ви такий, який є?
  • що в вас є унікального і в чому ваша Суперсила?
  • зрозумієте, в якій справі життя ви зможете це застосувати?
  • отримаєте зростання, розкриєте свій потенціал і зможете надалі на цьому добре заробляти.
  • вам достатньо лише знайти себе, встати на свій свій шлях і тоді Вас вже ніщо не зупинить.
результати
  1. Усвідомлюєте своє призначення, позбудетеся від страхів і "проблем", які заважали вам його реалізувати
  2. Познайомитеся з собою справжнім, встанете на свій шлях і почнете жити своє життя, в якій у вас все виходить
  3. Відновіть енергію і будете правильно її направляти, щоб отримувати бажане і досягати своїх цілей
  4. Позбавтеся від щоденної кабали порожніх обов'язків і масок, які позбавляють сил і зупиняють вас
  5. Дізнаєтеся в чому ваша унікальність і зможете застосувати її в реальному житті: роботі, відносинах, справах
Це дозволить вам сформулювати величезну кількість своїх унікальних здібностей, сформувати на їх основі найбільш підходящі вам варіанти призначення і почати їх тестувати.
особливість тренінгу в тому , що завдяки авторським перевіреним результативним методикам, ви поетапно, крок за кроком, неминуче прийдете до свого істинного призначення, розкривши по шляху свої таланти, відмінності від інших і потужний потенціал.
https://privatelink.de/?http://assemblage-point.ru/prednaznachenie/

Угорі