1. ЧОМУ НЕ МОЖНА ЗБИВАТИ ТЕМПЕРАТУРУ?
Що було в ефірі звичайно в двох словах не описати і коротко втім теж. Тому що складні теми і складні механізми я намагалася пояснити на пальцях - не знаю наскільки мені це вдалося, чекаю зворотного зв'язку тих, хто дивився.
Я теж так думала... що температуру треба збивати, що температура дуже небезпечна і може вбити
А що якщо тіло не зламалося? І воно навмисно підвищує температуру - не вбиває ж воно саме себе?
Що відповідає за терморегуляцію в організмі?
Хто і для чого встановлює "Клімат-контроль" в нашому тілі?
“Що Ви знаєте про те, навіщо нам температура?"
Вбивати віруси? - Чому при 40 градусах в тілі віруси гинуть, а на поверхні рук - ні?
Вбивати бактерії? - подивилися великий довідник з мікробіології-E. coli, Staphylococcus, Bifidobacterium - при якій температурі вони найкраще ростуть?
Від температури згортається кров?
Що таке позаклітинне середовище, позаклітинний матрикс і інтерстицій
При чому тут желатин?
Гель і золь? що це таке і яке до всього цього має відношення?
Чому потрібно розтопити золь?
Чому температура вище при зневодненні організму?
Чому прискорюється обмін речовин? і який саме обмін? і яких речовин?
При чому тут грибки, дріжджі, мікотоксини? Може бути вони викликають температуру?
Фізична теорія живої клітини Лінга. Теорія МПОВ-багатошарової поляризації організованої води в клітині Лінга
Чому ми не отримуємо опіки в лазні? При чому тут шаперони?
Що таке життєва сила з точки зору фізики та хімії і як вона відновлюється?
Що ж все-таки таке температура? Що таке збивати температуру? І що таке її не збивати?
Який вибір робите ви?
2. ІНТОКСИКАЦІЯ РТУТТЮ?
В ефірі була настільки важлива інформація, що за час ефіру в моєму просторі не сталося хіба що землетрус.
Про що говорила в ефірі:
Зараз існує дві думки: одне-ртуть дуже небезпечна, інше-ртуть безпечна, яке з них достовірне?
Згадали і подивилися відео запису досвіду по впливу ртуті на нейрони(клітини мозку) при додаванні в середу 0.0000001 Моль ртуті.
Порахували, скільки це в грамах і в кубічних сантиметрах, щоб було зрозуміло що це дуже небагато ртуті.
Подивилися в таблицю Менделєєва і визначили властивості ртуті і які життєво важливі елементи вона заміщає.
Поговорили про те, до чого тут магній і мідь.
Поговорили про те, що таке токсичність заліза і токсичність міді.
Чому при прийомі препаратів заліза виникає чорний наліт на зубах і з чим насправді в цьому випадку потрібно боротися.
Поговорили про те, які симптоми інтоксикації Ртуттю і чому мало хто пов'язує ці симптоми з отруєнням.
Чому Капелюшник страждав божевіллям і як це безумство проявляється в наші дні?
Поговорили яку функцію виконують бактерії в інтоксикації і чому прийом антибіотиків тільки погіршує подальший стан
Обговорили що таке біоплівки і наліт на зубах і чому вони мають колір
Хто або що викликає наліт на язиці
Чому скрип зубами це зовсім не глисти
Де шукати ртуть і що значить якщо в спектральному аналізі ртуті дуже мало
скільки це-дуже мало?
3. Спонтанний ефір-поліморфізм гена лактази і непереносимість лактози
Продажник:
https://privatelink.de/?https://m.vk.com/semkoschool?donut=1#wall