Що нового?

Набір учасників PRO близькість (Олеся Берген)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я запрошую вас на курс "PRO близькість". Самий-самий мій...Дуже особистий, дуже об'ємний.
Він не тільки про любовні стосунки, він про близькість. Про найбільшу цінність, на мій погляд, яка робить будь-які відносини живі.
Він підійде абсолютно кожному.

ми говоримо про близькість, про те як вибудовувати відносини з близькими (батьками, подружжям, дітьми, друзями).

Ми не вміємо бути самотніми. Ми не одинаки. Так задумано природою.
І навіть тим з нас, хто люблять побути на самоті, і свою компанію воліють будь-який інший, теж потрібна людина
Ми все життя шукаємо любові і хочемо бути прийнятими. Це шлях, шлях довжиною в життя. Але часом він дуже гіллястий і важкий. Ми часто забрідаємо не туди, і щось зовсім інше приймаємо за любов.
Як часто наші відносини з близькими будуються на страху, на долженствовании, на "тому що так прийнято", на бажанні бути хорошими...

Ми вчимося відносинам з дитинства. І дуже часто наш досвід виключає головне-близькість. Зі страху або з бажання іншою людиною задовольнити свій дитячий голод, ми будуємо відносини за принципом "Я не з тобою, я для себе".
У таких відносинах є перекоси-ревнощі, злиття, контрзалежність, уникнення, агресія, конфлікти. образи, страх, насильство, відсутність кордонів і т. д.

цей курс підійде абсолютно всім. Одиноким і в парі, тим, у кого все добре і тим, у кого є проблеми у відносинах...він підійде дітям своїх батьків і батькам дітей...він підійде тим, хто боїться і тим, хто без іншого життя не мислить.

Три блоки:

1. Про любов.

Тут все, що стосується відносин в парі. Любов і близькість. Залежність, злиття, страх близькості, ревнощі, агресія, причини розладу в сім'ї.
Ми будемо вчитися бачити перед собою іншого, помічати вас, конфліктувати без страху втратити і без бажання зробити боляче.

2. Про сім'ю.
Тут про дитячо-рольові відносини. Як сепаруватися від батьків, але залишитися близькими. Як приймати свою сім'ю. Як бути сім'єю. Про батьківську любов до дітей. Про те, як важливо часом вирости з батьківської системи і створити свою, не йти за накатаним сценарієм.

3. Про ігри.
Ігри, в які грають люди. Трикутні відносини. Жертва-переслідувач-рятувальник. Але я покажу вам ці ігри зовсім з іншого боку. Тут і про друзів і про близьких.

курс побудований на принципах інтегративної терапії. Буде багато інструментів їх системної терапії, транзактного аналізу та гештальт-терапії.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/bez_trevog/p/281659/

Угорі