Цей курс по крихтах приходив до мене під час медитацій більше року. Я ретельно збирала всі інноваційні техніки, методики і пробувала на собі протягом 15 років велику кількість способів очищення, накопичення і відновлення і перерозподілу енергії в тілі. За цей час я пройшла десятки, якщо не сотні курсів і марафонів і вибрала найцінніші і працюючі практики і вправи, якими я хочу поділитися з вами на цьому курсі.
Це не марафон по схудненню або створення спортивного тіла.
Підтягнуте і гнучке тіло-це приємний бонус, який може у вас з'явитися протягом курсу.
мета курсу: вибудувати базу вашого спілкування з тілом на щоденній основі через те, що є в житті кожної людини: сон, водний режим, добавки, енергозарядка, робота з обличчям, тазовим дном і поставою.
Тіло-точка входу в свій ресурс, максимальний потенціал.
Я хочу показати вам процес, в якому ви будете дізнаватися і заново закохуватися в себе через своє тіло — наш дорогоцінний подарунок, який був даний при народженні кожному з першим вдихом.
Курс побудований мною так, щоб цей процес регулярних практик і вправ, налаштувань і механік став частиною вашого повсякденного життя назавжди.
Щоб ви навчилися слухати і чути своє тіло, вміти відрізняти насильницьку роботу над собою від вдосконалення закладеного в нас потенціалу.
програма курсу
- Урок 1 правильний сон, після якого відчуваєш, що дійсно виспалася
- Урок 2 корисна вода, яка несе чистоту
- Урок 3 їжа, яка наповнює енергією, а не та після, якої хочеться полежати
- Урок 4 БАДи і аналізи
- Урок 5 авторські техніки правильної ходи. Секрети, як сидіти і стояти, щоб потім не відчувати себе старенькою
- Урок 6 Спорт, який лікує, а не калічить
- Урок 7 Энергозарядка. Мої унікальні вправи, що наповнюють енергією на весь день
- Урок 8 чакра задоволення. Чи туди ми качаємо свій розвиток?
- Урок 9 Happy Hour. Одна година, яка впливає на інші 23 в твоєму дні і в житті
- Урок 10 харчування інформацією
- Якщо ви давно перестали займатися своїм тілом і здоров'ям
- Якщо ви багато разів починаєте щось нове корисне і кидаєте
- Якщо вам важливо, щоб Ваше тіло було здоровим, гнучким, чуттєвим,
- Якщо здоров'я, Краса і наповненість — є вашою
- Якщо ви живете у вічній гонці за результатом на межі можливостей
- Якщо начебто вже знаєте все про користь спорту і харчування, але у вас немає
https://privatelink.de/?http://proformu.sn.tilda.ws/proformu