Що нового?

Придбаний PRO.Гроші. Рухай! ((Юлія Богачева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ГРОШЕЙ НЕ ВИСТАЧАЄ?
ХОЧЕТЬСЯ БІЛЬШЕ?
ЧИТАНО БАГАТО РОЗУМНИХ ТЕКСТІВ-КНИГ ПРО ЦЕ?
РОЗУМІЄШ, ЩО НІЩЕБРОДСТВО В ГОЛОВІ, АЛЕ ПОКИ ЧОМУСЬ НЕ РОЗБАГАТІТИ НІЯК?
Приходь на мій 4-тижневий КУРС, будемо хитати основи

по-перше, глибоко скопаємо твої (а не невідомо кого звичні обмежуючі грошові установки.
Можливо, ти багато вже про це чув/а і знаєш,а толку трохи. Ну, так, тому що треба дещо зробити з ними, а не просто знати про це, як про якусь працюючу закономірність.

по-друге, розберемося з твоїми страхами в грошовій темі.
Хто чого боїться-або залишитися без грошей, або отримати багато грошей. Усвідомлюєш і знешкодиш ці страхи.

по-третє, покрутимо з різних сторін ТВОЮ фінансову самооцінку.
Скільки ти коштуєш? Ну, скільки, скільки, скажи?! "Я не продаюсь!"- так? Чи ні-я не за гроші! Ок.
Подивимося, побачимо вразливі точки і попрацюємо з ними.Результат-зміцнення (підвищення) фінансової самооцінки + вміння сміливо називати вартість своєї роботи.

по-четверте, знайдемо твої вторинні вигоди від нестачі грошей.
Ну, так. Раз "грошей немає", значить, така ситуевина щось важливе в твоєму житті обслуговує. Еге ж. Будемо шукати, що. І знайдемо!

Ну, і, по-п'яте, відповімо на найсуттєвіший (головний!) питання-А навіщо тобі гроші? Навіщо?! А?
Бо, не відповівши на нього, нікуди ти вперед не рушиш!

І, вишенька на торті-а робити-то чого?
Конкретні дії для збільшення фінансів. І, швидше за все, ти здивуєшся

КОГО покликом на КУРС?
Тих, хто хоче зрушити у своїй фінансовій ситуації з мертвої точки нарешті.
Тих, хто застряг і ніяк не може збільшити свої доходи.

ЧОМУ Я БЕРУСЯ ДОПОМОГТИ ВАМ ПРОСУНУТИСЯ В ГРОШОВІЙ ТЕМІ?
О, це довга історія

Я раніше (довго) була глибоко впевнена, що я абсолютно "не про гроші". Ну, інтелігенція, самі розумієте. Ми ж про високе, духовне та інше помогаторство. А от не про це все - міщанство і користолюбство, фу.

І довгий час, працюючи в освіті, задовольнялася смішною зарплатнею. Мимохідь, ДО РЕЧІ, час від часу ПРИВАТНО заробляючи на "підтримку штанів".

І дуже не скоро мені спало на думку, що взагалі-то фінансовим штукам теж треба повчитися, як і всьому іншому.

З великим подивом усвідомила, що жодного разу мені не приходило в голову позадавать питання людям з мого оточення, у яких було відмінно з грошима і бізнесом (таких людей у мене тоді було раз і все, і тим не менш).

Мені настільки здавалося, що це "не про мене", що я навіть не цікавилася, як це все влаштовано. Ну, просто ж караул!

Але! За останні років 10 ситуація СИЛЬНО змінилася. Мій дохід виріс нормально так - більш ніж в 15 разів, мабуть.

Ні, поки у мене немає мільйона на місяць. Але буде.

Що я для цього поробила і продовжую робити - розповім на курсі і проведу вас за ручку Експрес-маршрутом по важливим вешкам цього шляху.

Пакет участі самостійний
https://privatelink.de/?http://money.psy-bokacheva.ru/

Угорі