я розробила для вас універсальний інструмент підготовки тіла до будь-якої мети:
зниження ваги
▪ ️ менопауза
Підготовка до вагітності
профілактика ускладнень майбутньої медикаментозної терапії та практик біохакінгу.
⠀
просунутий курс Pro.катеріанство-це покроковий практикум з наведення і підтримання порядку в організмі, закріплення харчових звичок і способу життя в стилі Янг
⠀
програма курсу:
покрокова детокс стратегія, в т. ч. практика інтервального голодування за показаннями
ефективні антистрес методики
дихальний практикум
робота з травленням: кислотність, жовчовідтік, гепатопротекція
вивірений раціон харчування з інструкцією по персоналізації для групи від шеф-кухаря Юлії Ладигіної
комплекс вправ, медитації та заняття йогою з Асією Габідулліною
заняття за авторською методикою" Здоровий Рух " зі Світланою Бабаєвою
прямі ефіри з експертами (паразитолог, нейрофізіолог, психолог, біохакер, шеф-кухар)
3 прямих ефіру" Питання-відповідь " зі мною
підбір та відеоогляд базових нутрицевтиків та anti-age гаджетів від мене
⠀
цей практикум для тих, хто не байдужий до свого здоров'я і хоче жити якісно і з задоволенням.
️ ️ Для тих, хто розуміє, що найбільш окупні інвестиції в здоров'я і навчання.
⠀
зниження ваги
▪ ️ менопауза
Підготовка до вагітності
профілактика ускладнень майбутньої медикаментозної терапії та практик біохакінгу.
⠀
просунутий курс Pro.катеріанство-це покроковий практикум з наведення і підтримання порядку в організмі, закріплення харчових звичок і способу життя в стилі Янг
⠀
програма курсу:
покрокова детокс стратегія, в т. ч. практика інтервального голодування за показаннями
ефективні антистрес методики
дихальний практикум
робота з травленням: кислотність, жовчовідтік, гепатопротекція
вивірений раціон харчування з інструкцією по персоналізації для групи від шеф-кухаря Юлії Ладигіної
комплекс вправ, медитації та заняття йогою з Асією Габідулліною
заняття за авторською методикою" Здоровий Рух " зі Світланою Бабаєвою
прямі ефіри з експертами (паразитолог, нейрофізіолог, психолог, біохакер, шеф-кухар)
3 прямих ефіру" Питання-відповідь " зі мною
підбір та відеоогляд базових нутрицевтиків та anti-age гаджетів від мене
⠀
цей практикум для тих, хто не байдужий до свого здоров'я і хоче жити якісно і з задоволенням.
️ ️ Для тих, хто розуміє, що найбільш окупні інвестиції в здоров'я і навчання.
⠀
https://www.instagram.com/p/B_jmKR2KZ_T/