Тариф Стандарт
ви назавжди забудете про проблеми з хребтом і багатьох інших недугах і неприємності!
Спина-ключ до успіху і здоров'я!
На жаль, кожна друга людина відчуває великі проблеми зі спиною.
Як часто ви згадуєте про свою спину протягом дня?
які результати ви отримаєте після інтенсиву
Дізнаєтеся вправи, які допоможуть відновити нормальний стан спини і хребта, знайти красиву поставу, гнучкість і рухливість
Навчіться прибирати біль, напруги і спазми в кожному відділі хребта
За допомогою енергії, що звільнилася зможете реалізувати всі свої важливі цілі
Зможете ввести в свій розпорядок дня тренування і турботу про свою спину
Ви звільните тіло, свідомість і енергетику від затискачів, блоків і травм
Дізнаєтеся, як зміцнювати м'язи спини і як проводити профілактику остеохондрозу в домашніх умовах
Ви навчитеся приймати послання свого хребта і жити, не вступаючи в протиріччя зі своєю істинною сутністю
Дізнаєтеся, як жити і працювати без шкоди для своєї спини
на вебінарі Ви отримаєте техніки,
які допоможуть вам встати на ноги і жити з рівною спиною.
Подивіться, які відгуки залишають люди після виконання цих технік
Зміни фантастичні! Спина легка, рівна, без болю! Обличчя помолодшало років на 7-8! Болі в різних частинах спини, що мучили мене все життя, зникли! З 7 років я лікувала хребет: лікарні, дитячі санаторії, нескінченні черги до лікарів... Дика біль в грудному відділі не дала мені зайнятися улюбленою роботою. Все життя лікарі, дорогі фахівці, костоправи, мануальщики, лікарні і біль, біль, біль... і весь цей кошмар я змінила буквально за 3 вечора! Дякую!
У мене більше нічого не болить! Таке дивне, незвичне для мене відчуття-спина не болить. В останні роки я її майже завжди відчуваю, тому і зайнялася цими техніками. В процесі виконання технік у мене по черзі від шиї до колін боліло все – йшла така повільна хвиля больових відчуттів. Ті місця, через які ця хвиля пройшла, переставали хворіти. Я почула фразу, яка мене зачепила: "Дозвольте результату прийти...". До мене тільки зараз починають доходити ці слова. Сумніви пішли разом з болем. З'явилася впевненість в тому, що біль піде назавжди. У житті почнуться зміни, зрозуміло, тільки позитивні! Спасибі!
техніки глибинних змін, які ви дізнаєтеся на інтенсиві,
зцілять ваш хребет і змінять все ваше життя на краще!
Ми будемо працювати не тільки на фізичному рівні, але і на емоційному, і енергетичному!
що ще можна легко, без ліків і зусиль вилікувати
за допомогою технік, які будуть на інтенсиві?
- йдуть болі в спині
- йде защемлення сідничного нерва
- випрямляється сколіоз
- обличчя омолоджується
- Спина випрямляється
- встають на місце зміщені хребці
- поліпшується постава і хода
- йдуть синці і мішки під очима
- зникають болі в суглобах
- йдуть головні болі
- витягується шия
- підвищується гнучкість і пластичність хребта