цей марафон розроблений для людей з одним мотивом: прибрати зайві кілограми, позбутися целюліту, назавжди змінити ваші харчові звички і привести себе в прекрасну форму.
Програма являє собою PDF-файл
у програму схуднення входить:
- Харчування на місяць. Меню з рецептами.
- Програма тренувань для дому.
- Програма тренувань для залу.
- Рекомендації щодо позбавлення целюліту.
- Основні правила харчування.
- Продуктовий кошик.
Мене звуть Вероніка, і я вас не тільки "схудну". Але і позбавлю від харчових звичок!
- ви перестанете сходити з розуму по солодкому, фастфуду, мучному і т. д.
Ця можливість поступового зниження ваги, а головне — збереження результату після!
Мої програми схуднення не передбачають голодування, але мають певну поетапну схему споживання тих чи інших видів продуктів. А так само основні і найголовніші правила. .
Це не чарівна таблетка – після якої ви прокинетеся заново народженої і стрункою від природи.
Але - за допомогою мого підходу-ваш результат не змусить себе довго чекати
.
- ви перестанете сходити з розуму по солодкому, фастфуду, мучному і т. д.
- Ви станете більш здоровим і енергійним!
Ваш вага стабілізується!
- У вас нормально запрацює кишечник!
- Ви дізнаєтеся справжній смак продуктів.
- Ви починаєте повертати собі нормальне ставлення до їжі і свою природну стрункість.
- Ви помітите наскільки сильно поліпшується і стає прекрасніше ваше життя і наскільки спокійніше стають ваші відносини з їжею
- Ви навчитеся бачити себе по-новому, Ви отримаєте нову перспективу і новий заряд рухатися вперед!
- Закінчаться зриви і переїдання. .
Ця можливість поступового зниження ваги, а головне — збереження результату після!
Мої програми схуднення не передбачають голодування, але мають певну поетапну схему споживання тих чи інших видів продуктів. А так само основні і найголовніші правила. .
Це не чарівна таблетка – після якої ви прокинетеся заново народженої і стрункою від природи.
Але - за допомогою мого підходу-ваш результат не змусить себе довго чекати

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/sv_nutritiolog/