Що нового?

Придбаний PRO тіло і гроші. Як дозволити собі бути успішною і сексуальною (Олена Друца, Наталія Казаріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви ж хочете:
  • навчитися відчувати себе і своє тіло
  • перестати нарешті соромитися і просити його вимкнути світло
  • вміти отримувати задоволення і насолоду від близькості
  • позбутися негативних установок в темі сексу і грошей
  • а отже без праці притягувати і достаток в своє життя
тоді ми чекаємо вас на нашому спільному марафоні "рro тіло і гроші: як дозволити собі бути успішною і сексуальною".

І я думаю вже пора розслабитися і навчитися отримувати насолоду і від теми грошей і від теми сексу. Згодні? Покличемо дружно яскраві оргазми і достаток в своє життя?
Я не жартую між іншим!
Ми з моєю колегою - психологом, сексологом, експертом з тілесно-орієнтованої терапії Наталією Касаріною, вирішили провести унікальний марафон, який змінить ваше ставлення до грошей і сексу.

що вас чекає?
  • 6 докладних уроків в зручному для вас месенджері
  • Практика і ще раз практика
  • відповіді на питання від нас з Наталею
  • ефективні медитації, які допоможуть вам прийти до того життя, в якому ви хотіли б опинитися
  • ви глибоко пропрацюєте сфери грошей і сексуальності, зрозумієте, як вони взаємопов'язані, приберете всі блоки, пов'язані з цими темами
  • Навчіться бути сексуальною, бажаною і багатою
  • зможете насолоджуватися собою, відносинами, сексом і грошима
  • А учасників VIP тарифу з особистим зворотним зв'язком від нас, чекає ще багато приємних бонусів. Наприклад, робота з еротичними метофоричними картами
відчуваєте, що буде гаряче?
Не ховайтеся від своїх бажань, зробіть їм крок назустріч!
ДО РЕЧІ, анонсу марафону ще не було. І ви перші, хто може встигнути забронювати собі містечко за смачною ціною!

P. S. повторення марафону не буде абсолютно точно, тому прокрастинацію в сторону і швидше до нас!

https://privatelink.de/?https://lenadruma.com/probodymoney?gcmes=3328319805&gcmlg=1577026

Угорі