готую революцію в салонному бізнесі!
Переписала свій улюблений курс повністю. Хвилюватися. Але він-бомба!
Нова програма для власників б'юті-бізнесу. Якщо у вас маленький кабінет, невеликий салон краси або велика студія-Ласкаво просимо!
В РгоУСПЕХ навчу працювати прибутково, ефективно і професійно. Без страхів і стереотипів. Актуалочка-розповім, як виживати в кризу і Всесвітній колапс!
Навчання повністю онлайн. Кілька місяців ми записували лекції. Якісна картинка, професійний звук, спеціальна шифровка контенту-100% ексклюзивність.
Максимально обмежений набір учасників - буду з усіма спілкуватися особисто. Закритий чат, живі розмови і обговорення ваших реальних проблем.
Надам близько 1000 професійних чек-листів, які створювала зі свого досвіду.
Заощаджу вам півмільйона-безкоштовно дам готову концепцію успішного салону краси, яку я робила для своєї студії цілий рік разом з консалтинговою компанією. У ній розбереться навіть той, хто нічого не розуміє в цифрах. Мені це коштувало 600 000 руб. Вам — 0 руб.
Продаю курс за доступною ціною-хочу, щоб кожен професіонал, який хоче рости і розвиватися, зміг собі дозволити. Наступні потоки точно будуть дорожче.
програма навчання
Кожні 2-3 дні ви будете отримувати новий відеоурок. Іноді потрібно буде виконувати домашнє завдання.
Обговорення кожної теми відбуватиметься з Наталією Шик у закритому Телеграм-каналі.
Переписала свій улюблений курс повністю. Хвилюватися. Але він-бомба!
Нова програма для власників б'юті-бізнесу. Якщо у вас маленький кабінет, невеликий салон краси або велика студія-Ласкаво просимо!
В РгоУСПЕХ навчу працювати прибутково, ефективно і професійно. Без страхів і стереотипів. Актуалочка-розповім, як виживати в кризу і Всесвітній колапс!
Навчання повністю онлайн. Кілька місяців ми записували лекції. Якісна картинка, професійний звук, спеціальна шифровка контенту-100% ексклюзивність.
Максимально обмежений набір учасників - буду з усіма спілкуватися особисто. Закритий чат, живі розмови і обговорення ваших реальних проблем.
Надам близько 1000 професійних чек-листів, які створювала зі свого досвіду.
Заощаджу вам півмільйона-безкоштовно дам готову концепцію успішного салону краси, яку я робила для своєї студії цілий рік разом з консалтинговою компанією. У ній розбереться навіть той, хто нічого не розуміє в цифрах. Мені це коштувало 600 000 руб. Вам — 0 руб.
Продаю курс за доступною ціною-хочу, щоб кожен професіонал, який хоче рости і розвиватися, зміг собі дозволити. Наступні потоки точно будуть дорожче.
програма навчання
Кожні 2-3 дні ви будете отримувати новий відеоурок. Іноді потрібно буде виконувати домашнє завдання.
Обговорення кожної теми відбуватиметься з Наталією Шик у закритому Телеграм-каналі.
- особистий бренд
- аналіз вашого бізнесу.на які цифри слід звернути увагу, щоб збільшити прибуток
- Салон краси
- планові показники салону краси
- вивчення конкурентів
- візуал студії. Ремонт: як зробити так щоб приміщення виглядало дорого при мінімальних витратах?
- якість в салоні краси
- Тонкий лід клієнтського сервісу - як поводитися в несподіваних ситуаціях?
- Завдання сучасного салону
- нестандартні прийоми для створення черги в ваш салон краси. Як збільшити потік клієнтів?
- Як підняти враження на новий рівень?
- Команда
- яких співробітників підбирати
- типові помилки власника при створенні команди
- Чек-лист питань для ефективного співбесіди. Цінність колективу
- Чек-лист зі складання оголошення про пошук співробітників
- питання для співбесіди
- моя стратегія співбесіди
- Який метод роботи з колективом є найбільш ефективним?
- Чек-лист для керівника
- ефективне навчання команди
- Чек-лист з працевлаштування співробітників
- основні посади салону краси
- Адміністратор
- Старший адміністратор (або керуюча)
- Керуюча (або власник)
- інструменти, які допоможуть вирішити завдання ефективної роботи
- витрати і прибуток
- ціноутворення
- які майстри приносять більше грошей
- система оплати праці та пастка відсотків