Що нового?

Придбаний Pro-відносини (Інна Дідковська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 1 з 28
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 66.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Курс PRO-відносини-це можливість усвідомити корінь труднощів своїх труднощів у відносинах і сформувати стратегію руху до того, щоб знайти більш гармонійні відносини, або ж зробити ті відносини,які у вас вже є, більш повними і гармонійними для себе.

Знання та усвідомлення, які ви отримаєте на вебінарах, ви зможете застосувати в своїй реалізації, не тільки з сімейними партнерами, але і з світом в цілому, з друзями, партнерами по роботі, колегами та ін.
  • крізь призму відносин з першими значущими людьми в житті - на вебінарі і і II "всі ми родом з дитинства": Базова прихильність і її вплив на те, як ми будуємо відносини", 6 і 20 вересня
  • крізь ресурс внутрішніх і зовнішніх конфліктів - на вебінарі ІІІ "про конфлікти зовнішні/внутрішні", 4 жовтня
  • крізь важливі і складні почуття (ревнощі, заздрість, зрада, образа, вина, сором, страх та ін.) — на вебінарі ІV"складні почуття у відносинах", 18 жовтня
  • крізь шлях прощення і любові - на вебінарі V "PRO # любов: про прощення, страх і любов" , 8 листопада
вебінари і І II "Всі ми родом з дитинства"

Зустріч І: "теорія базової прихильності та її вплив на те, як ми будуємо відносини"
Зустріч ІІ: "теорія 6 типів базових рухів та їх вплив на те, як ми будуємо відносини"

багато хто знайомий з фразою"всі ми родом з дитинства". На чому вона ґрунтується?

У дуже ранньому віці ми отримуємо перший і найбільш значущий досвід відносин з близькими людьми. У професійній літературі це називається "досвід формування базової прихильності". Тобто це відносини з найбільш значущими людьми в житті кожної дитини-матір'ю і батьком, або людьми, які піклуються про дитину, фігурами, які заміщають матір і батька.
Те, як у нашому житті формуються ці перші значущі відносини, впливає на всі наші подальші відносини.

На першому вебінарі"всі ми родом з дитинства":

· я поділюся з Вами інформацією про базові типи прихильності, можливо, ви впізнаєте себе в одному з них;

* далі ми поісследуем, які труднощі і ресурси у відносинах може створювати той чи інший тип прихильності;

* ви зможете виявити ваші конфліктні точки у відносинах - і дізнаєтеся, як перевести їх в точки розвитку.

Розуміючи теорію прихильності і те, як формуються наші базові патерни у відносинах, ви зможете зрозуміти, що особисто вам потрібно розвивати, щоб вступати в гармонійні, щасливі відносини.

У другому вебінарі цієї серії, я познайомлю вас з теорією про шість базових рухах від відомої американської гештальт-терапевта Руелли Франк. Мені здається, що ця теорія теж має пряме відношення до побудови гармонійних відносин. З іншими і зі світом.
Ці шість базових рухів:
  1. Розслабитися (довіряти).
  2. Спиратися і відштовхуватися (теж пов'язано з базовою довірою).
  3. Тягнутися до світу і вірити, що в ньому є те, що мені потрібно (бажання).
  4. Тягнути до себе (здійснення бажання).
  5. Присвоїти, визнати своїм, насолодитися володінням (реалізацією бажання).
  6. Віддати, поділитися з іншими.
Я думаю, що багато хто з вас вже помітили, що метафорично ці базові рухи можуть проявлятися в дорослому житті. Адже ми весь час їх повторюємо або, навпаки, все ніяк не можемо освоїти.
Ці рухи немовля освоює в перші місяці життя. І потім вони роблять дуже сильний вплив на наступні події життя і, звичайно ж, на спосіб побудови відносин.

вебінар ІІІ: "складні почуття у відносинах"

якщо взяти емоції і почуття, які ми відчуваємо, то "позитивних" менше, ніж "негативних". З" позитивних " відразу називають радість, ніжність, інтерес. А якщо взяти "негативні", то там і злість, і відраза, і сором, і біль, і вина, і образа, і печаль... а є ще комплекси складних почуттів!
Чи замислювалися ви про те, чому "негативних" почуттів в нашій палітрі переживань більше, ніж "позитивних"?
Їх більше, тому що вони більш важливі як для еволюції людини, так і в щоденному житті. Хороші почуття сигналять нам, що все добре: ми знайшли те, що хотіли, зустрілися з бажаним, отримали шукане.Негативні ж почуття свідчать про те, що ми не отримали чогось важливого, що наші кордони порушили, ми в чомусь втратили. І ці сигнали набагато важливіші для нашого розвитку - вони дозволяють нам зупинити рух у неправильному напрямку і щось змінити.

На вебінарі "складні почуття у відносинах" я хочу торкнутися таких тем:

• Як перестати уникати, не помічати, витісняти, позбавлятися від складних почуттів — і екологічно їх висловлювати (або стримувати);
  • Симптом як регулятор відносин з людьми і світом.
  • як складні почуття пов'язані з симптомами та хронічними хворобами;
  • як спиратися на складні почуття в русі до більш гармонійних відносин і життя.
Для мене почуття відіграють важливу роль у відносинах: роблять їх живими, наповненими, цінними і щасливими. Саме тому мені хочеться зупинитися саме на складних почуттях і складних емоційних ситуаціях у відносинах — і показати вам той ресурс, яким вони можуть стати для вас і ваших відносин з собою, вашими партнерами і світом.

вебінар ІV: "Про конфлікти зовнішні та внутрішні"

суперечливість закладена в самій природі людини. Про це писав ще Гегель, коли говорив, що "без суперечливості розвиток неможливий". і саме ця природна суперечливість лежить в основі наших внутрішніх і зовнішніх конфліктів.

На вебінарі" про конфлікти зовнішні і внутрішні " ми попрацюємо про те:
  • як на нашу поведінку в конфліктах впливають відносини з першими значущими людьми і Базова прихильність;
  • як конфлікти особистісні перетікають в парні-і як наші внутрішні конфлікти загострюють відносини з партнерами;
  • як почуття провини розвиває внутрішній конфлікт і впливає на зовнішні відносини;
  • чим відрізняється конфлікт, криза і "час змін" — і як наша природна суперечливість проявляється в цих контекстах;
  • як перевести внутрішній конфлікт зовні-що корисно робити, оскільки досить часто зовнішній конфлікт дозволяється шляхом вирішення внутрішнього. Неможливо вирішити зовні те, що не вирішено внутрішньо, адже нам складно стояти на своїй позиції, якщо ми самі не визначився і нас розриває зсередини.
  • як використовувати конфлікт для розвитку-свого і пари/партнерів/колег.
вебінар V: "PRO # любов: про прощення, страх і любов"

Можна життя зі страху, а можна жити з любові.
Можна рухатися у відносинах і розвивати їх, уникаючи страху ("я боюся, що він мене залишить", "я боюся, що не візьмуть на роботу", "я боюся, що моя дитина помре"), а можна з любові. Я не гарантую, що знаю спосіб, як це робити напевно, але точно впевнена, що кожен з нас може намацати шлях свого серця — і рухатися по ньому.
На останньому вебінарі з курсу PRO # відносини ми сфокусуємося на таких питаннях:
  • любов романтична і реальна: чим вони відрізняються?.. як ми знецінюємо реальну любов казками про романтичну?
  • різні форми любові;
  • основні" блокатори " любові: як ми зупиняємо себе в любові і любов у відносинах;
  • практики прощення і завершення незавершених відносин;
  • радикальне прощення;
  • і знову про любов - до себе, до людей, до світу.
Директор Київського Гештальт Університету.
Психотерапевт з 25-річним стажем, гештальт-терапевт, психодраматерапевт, процесуальний терапевт.

Повний член Європейської асоціації Гештальт-терапії, сертифікований терапевт Європейської асоціації психотерапії, супервізор Паризької школи гештальта і французького гештальт-інституту
Ведуча навчальних програм першого, другого і третього ступеня з гештальт-терапії, спеціалізації по роботі з сім'ями і парами, автор інтенсивів в Індії, присвячених темі сексуальності і свободи бути собою.

http://life-practic.ru/relationpro?gcmes=1056273170&gcmlg=510138

Останнє редагування:
Угорі