зміст
20 креативних уроків з домашніми завданнями та їх перевіркою
1
Вступний урок
Знайомство, про курс. Заповнення брифів, їх розбір, рекомендації та поради щодо ведення профілю.
2
Обов'язки візуалізатора
У чому відмінність фотографа і визуализатора? Що повинен вміти робити визуализатор. Розбір вашого індивідуального набору реквізиту для зйомки.
3
Властивість кольору
Як вибрати колірну палітру для аккаунта? Розбираємо які колірні схеми існують і як ними користуватися.
4
Освітлення
Які види освітлень існують? Яке освітлення доречно в тій чи іншій ситуації?
5
Тільки не позуй
Мистецтво природної поведінки в кадрі. Як створювати живі фото?
6
Тренди і табу
Вивчаємо і застосовуємо останні тренди Instagram. Що краще не фотографувати для Instagram.
7
Инстаграмное фото
Який формат фото вважається інстаграмним, а який ні? Як створювати фото-картинки, які продають?
8
Brand-фото
Які фотографії потрібні брендам і експертам?
9
Flat lay
Створення розкладок з історією. Вивчення принципів і схем.
10
Селфі
Як створювати Селфі, які залучають?
11
Доречна сексуальність
Які види сексуальності існують? Як правильно висловлювати на фото ту чи іншу сексуальність?
12
Модель TFP
Пошук моделі для зйомки на умовах TFP, умови роботи з моделлю.
13
Технічні моменти
Розбір основних гаджетів для створення контенту.
14
Схема роботи з клієнтами. Початок дипломної роботи
Послідовність дій як правильно працювати з клієнтом. FAQ-відповіді на часто виникаючі питання.
15
Процес зйомки
Показую на своєму прикладі як проходить зйомка для бренду. Як працюю з моделлю.
16
План зйомки
Як правильно скласти, що потрібно врахувати.
17
ТОП-обробка
Найкрутіші програми для обробки. Як створити сяючу шкіру, прибрати зайві об'єкти, додати засмагу, подовжити ноги і тд.
18
Планування стрічки
Закономірності і плани. Чому так важливий повітря, баланс, масштаби і акценти? Самий останній тренд при плануванні. який тільки набирає популярність. Дізнайтеся його першими.
19
Диплом
Розбір дипломних робіт
20
Таргет
Створення автоматичних аудиторій: індивідуалізованої та аудиторії look-a-like. Гайд по налаштуванню бізнес-сторінки в Facebook і налаштування бізнес-аккаунта в Instagram.
Переваги
Чому потрібно вибрати цей курс
Щира підтримка
Мені важливий ваш результат, я хочу пишатися вашими успіхами
і розповідати про них своїй аудиторії
Ваші фото
у журналі
Так як я є дизайнером глянцевого журналу, мені часто потрібен якісний контент
для супроводу статей
Готова
франшиза
Проекту"Інста-подружка".
Мені потрібен Візуалізатор в кожному місті, хто буде виступати під моїм особистим брендом
Курс Про Instagram на платформі Instagram
Курс про проходить в закритому акаунті Instagram. На улюбленій і звичній для вас платформі.
Постійний доступ до курсу
Постійний доступ до аккаунту курсу, поки ви самі на нього підписані.
Ви зможете подивитися уроки в будь-який час, 24/7, без перебоїв і доступ залишиться у вас навічно.
Жодних часових лекцій
Ви самі контролюєте час перегляду уроку, звично гортаючи Stories. Абсолютно нова стильна подача. Вам захочеться подивитися весь курс відразу.
Показуй, що ти в тренді
на собі і створюй його
для інших.
Уявіть якою силою може володіти ваш профіль, який ефект він буде надавати на ваших передплатників і замовників, якщо він буде транслювати вашу особистість експертність
і хобі через естетично-потужний візуал.
ПРО АВТОРА курсу:
Хто ще не знайомий зі мною, розповім трохи про себе.
Мене звуть Марина, зараз я живу в Сочі, переїхала два роки тому з Пермі. Переїзд був незапланованим і несподіваним. Приїхавши відпочивати, я залишилася тут жити - і це моє найкраще прийняте рішення.
⠀
За професією я фахівець з реклами і так вийшло, що входжу в 27% тих людей в Росії, які працюють за професією.
⠀
Дивно, але я вже більше 12 років займаюся графічним дизайном
і маркетингом. Паралельно мені вдалося попрацювати в різних напрямках, пов'язаних з модою, дизайном і стилем.
⠀
Я була організатором фотозйомок для магазинів одягу, вела комерційні профілі в Instagram, проводила майстер-класи зі створення мобільної фотографії. У 2017 році запустила проект "Інста - подружка": створення фото і відео-контенту на 30 днів для особистих профілів за 1 день. Проект все ще актуальний і успішно працює.
⠀
В даний час я є дизайнером найдорожчого глянцевого журналу в Росії "Люди без кордонів" @lbg.journal, в якому друкують мої статті та фото, працюю над візуалом багатьох особистих і комерційних брендів.
Продажник
https://privatelink.de/?https://www.miartstudio.ru/