Що нового?

Придбаний Pro зачіски. Другий ступінь навчання. Тариф Самостійно (Таня Борисова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4964 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

Онлайн курс "Proпріческі" - це другий ступінь навчання. В курсі показано 80 зачісок.

Цей курс-не про конкретні зачіски, не про "дивіться як я роблю і повторюйте за мною". Він про те, як навчитися відчувати волосся, бачити форму, зрозуміти, що підійде конкретній людині. По завершенню курсу вам вже не треба буде згадувати якісь схеми зачісок, ви зможете придумувати їх самостійно, на ходу, володіючи при цьому, найсильнішою теоретичною базою про текстурах, стайлингах і формах, про техніках створення тих чи інших елементів і, звичайно, про правильне кріпленні невидимок.

Багато років викладаючи оффлайн, я зрозуміла, що наших майстрів цьому не вчать. Звідси і береться неприємний стереотип"якщо зачіска виглядає повітряно, то вона не протримається". Після уроку, в якому я показую як грамотно працювати з невидимками ваш світ перевернеться і вже після нього одного ваші роботи якісно зміняться. Створюючи цю програму, я вклала в неї всі знання, накопичені за 9 років, перевірені і осмислені, які я донесу до вас максимально зрозуміло і логічно.

Цей курс можуть пройти тільки учні, які завершили марафон "Proлокони". Якщо ж Ви впевнені, що 1-я ступінь вам не потрібна, нижче ви можете пройти тест на знання бази. Якщо ви блискуче пройдете тест, то можете записуватися на 2-й ступінь, але, прошу звернути увагу, що в цьому курсі я вже не приділяю увагу технікам завивки, підготовці волосся і вибору стайлінгу, тобто всьому тому, чому я навчаю на першому ступені. (Суть не в тому, щоб кілька разів проходити тест виправляючи помилки, а щоб для себе зрозуміти, чи є в ваших знаннях прогалини, які будуть ускладнювати навчання на курсі PROПРІЧЕСКІ).

програма
  • Урок 1. Вебінар. Форми, пропорції і лінії в зачісках. Як підібрати зачіску, яка ідеально підходить клієнту. Корекція форми обличчя, Стилістика. Психологія роботи з клієнтом.
  • Урок 2. Практика. Техніки начісування (3 види). Робота з невидимками. Різні види кріплення пасом.
  • Урок 3. Практика. Оформлення верхівки і пасом у особи в зачісках на прямому волоссі. Невидиме гофре, ребра,джгути, коси, чубчик, гладкі лінії. Проділи, як вибрати і на що вони впливають.
  • прямий ефір. Розбір помилок і відповіді на питання.
  • Урок 4. Практика. Оформлення верхівки і пасом у особи в зачісках з локонів. Джгути, полужгути, коси, текстури, збереження локонів і обсягу.
  • Урок 5. Вебінар. Зйомка і обробка фотографій.
  • Урок 6. Вебінар. Низькі пучки. Вчимося бачити форму. Стилі.
  • Урок 7. Практика. Низькі пучки на середніх і довгих прямих волоссі з хвостів.
  • Урок 8. Практика. Низькі романтичні пучки з локонів на коротких, середніх і довгих волоссі. Техніки "підняти і підколоти", хвости.
  • Урок 9. Практика. Низькі пучки на прямих і завитого волоссі різної довжини зі створенням основи.
  • Урок 10. Практика. Низькі пучки з локонів на волоссі різної довжини. Робота з невидимками, постановка рук і створення форми.
  • Урок 11. Практика. Низькі пучки на волоссі різної довжини. Недбалість, сучасні форми.
  • Урок 12. Практика. Хвости на прямому волоссі, хвости з локонів.
  • Урок 13. Практика. Складні сучасні коси на прямому волоссі і локони.
  • Урок 14. Практика. Грецькі коси для прямих і завитого волосся. Техніки з гумками і без.
  • Урок 15. Вебінар. Середні і високі пучки. Форми, пропорції і стилі.
  • Урок 16. Практика. Середні і високі пучки на прямому волоссі різної довжини.
  • Урок 17. Практика. Середні і високі пучки з локонів на волоссі різної довжини.
  • Урок 18. Вебінар асиметрія в зачісках. Напрямок ліній.
  • Урок 19. Практика. Асиметричний пучок і коса.
  • Урок 20. Вебінар. Створення прикрас для зачісок.
https://privatelink.de/?https://tanyaborisova.ru/proprichesky

Угорі