Що нового?

Набір учасників PRO запуски 6.0 (Світлана Паливода)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 15000 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 390 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Знайомимось з оновленою версією Свєта Паливода вересень 2024 )
👇👇👇👇👇

1️⃣ Мені 28, у жовтні -29 і я серйозно веду блог 2 роки з повного 0 . До цього 9 років була бьюті майстром , мала свою студію краси і депресію та тривожний розлад із-за не проявленої і і обмеженості в своїй ніші та мільйон комплексів . 🫠

2️⃣ За 2 роки заробила з блогу 6 🍋 на охопленнях 400-500 -зараз вже 1000 +
Як ? Дивись хайлайтс @svitlana_palyvoda- все про просування , структурні продажі в блозі , запуски , і про те , як жити своє краще життя , реалізовувати мрії завдяки інстаграму . 💰🎯

3️⃣ Тг канал корисніший, ніж деякі платні курси . Якщо напишете в коментарі «ЦІЛЬ» вам прийде запрошення і в закріплених ви знайдете багато безкоштовних уроків і подкастів .👇

4️⃣ Веду Ютуб канал з корисними уроками і порадами по блогінгу і продажам та просто зі своїм баченням цього світу і ділюсь особистими думками щодо становлення .

Ютуб в першу чергу хочу вести для більш глибокого контакту з аудиторією , бо в сторіз вміщається тільки 0.002%

5️⃣ Я заміжня вже майже 8 років, дуже щаслива і вважаю наш шлюб 10/10

6️⃣Скоро лечу на зиму на кілька тижнів на канарські острови , вже вдруге за ці пів року , раніше не було коштів на це .

7️⃣Створила легендарний курс PRO - запуски 🔥🔥🔥який пройшло вже 5 потоків учнів : вони навчились заробляти з блогу 50/100 /200.000 + і купили мак буки : полетіли в подорож і почали кайфувати від життя і з них вже 6 виросли у мільйонерів 🔥 🍷💫
Відгуки і результати можете подивитись тут @palyvoda_vidguku

8️⃣ В житті я настільки не пристосована , як в роботі структурна ) Це що значить ? Я не люблю готувати / прибирати / і все це делегую. Роблю тільки те, що дуже хочу .

9️⃣ Я досить пряма і проста. Щира . Емоційна . Структурна . Спокійна . Драйвова . Обожнюю увагу .

Коли люди дивляться мій контент = автоматично ростуть і заробляють більше , міняють мислення . 💎
А коли інвестують гроші у мої навчання = роблять це зі швидкістю х100 🎯

🔟Мої головні цінності : родина, саморозвиток, духовність , свобода у всьому, дисципліна .

💫💫💫Тепер ваша черга , діліться , хто ви ? чим можете бути корисні іншим і яка ваша головна супер сила

https://www.instagram.com/svitlana_palyvoda/ https://www.instagram.com/palyvoda_vidguku/

Угорі