Що нового?

Придбаний Pro затемнення літа 2020 (Олена Молдованова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 295 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Друзі, ми напередодні важливих подій.
Вже на початку травня змінюється головний кармічний тренд 2020 року.
Йдеться про перехід кармічних місячних вузлів зі знаків кардинального Хреста, Рак/Козеріг, в знаки мутабельного Хреста Близнюки/Стрілець.
Такими чином намічається новий виток трансформацій і змін в нашому кармічному розвитку, зрозуміло для всіх знаків Зодіаку.

Як Ви знаєте цього літа нас чекає три затемнення.
І перше з них, місячне затемнення, 5 червня, буде вже на осі Близнюки/Стрілець.
Друге, 21 червня, сонячне затемнення і третє, 5 липня, місячне, все ще в знаках кардинального Хреста, Рак/Козеріг.

Одним словом, літо відкриває двері для важливих дворічних трансформацій у знаків мутабельного Хреста: Близнюки, Стрільці, Діви, риби.

І закриває дворічний цикл трансформацій у знаків кардинального Хреста: Рак, Козеріг, Овен, Терези.

Остаточне закриття у цих кардинальних знаків буде лише через 6 місяців від літніх затемнень, тобто до початку 2021 року.

І щоб вловити тенденції затемнень і зрозуміти куди буде дути вітер змін, щоб підготуватися до них заздалегідь, я запрошую вас на мій майстер-клас "PRO затемнення літа 2020".

✔ Як кожне з трьох затемнень літа лягає на мою карту?
✔ На які теми мого життя будуть порушені затемненнями?
✔ Де "підстелити соломки" , щоб бути впевненим у завтрашньому дні?
✔ З подіями яких років будуть резонувати затемнення літа 2020?
✔ Як навчитися прогнозувати майбутні за затемненнями, як використовувати цю інформацію для себе?

Якщо вам цікаво отримати відповіді на ці питання і зрозуміти, куди рухатися далі, переходите за посиланням Taplink в шапці профілю.
️ Реєстрація на майстер-клас "Pro затемнення літа 2020" вже відкрита.

Старт 8 травня о 19-00 до/М

В якості приємного бонусу для всіх учасників майстер-класу, я підготувала подарунок:

- Збірник обрядів які допоможуть самостійно позбутися шкідливих звичок, труднощів і проблем.

Завдяки інформації, отриманій на майстер-класі, у вас є можливість зазирнути в своє майбутнє, взяти штурвал в свої руки і зробити хаос, в який ми зараз потрапили, керованим.
https://privatelink.de/?http://astrologem.tilda.ws/web_eclipse

Угорі