Що нового?

Придбаний Про жіноче здоров'я. Пакет Мінімум (Олександра Боніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2905 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
запис семінару Олександри БОНІНОЇ
"про жіноче здоров'я"
  • Тривалість: 2 вечора, близько 5,5 годин відео
  • ведучий семінару: Олександра Боніна, лікар ЛФК та спортивної медицини
Семінар проходив у форматі зустрічі "між нами, дівчатками", так як ми розбирали вельми делікатну тему:

Жіноче здоров'я-сексуальне життя, естетична складова нашого тіла (область живота), здоров'я внутрішніх органів і сечостатевої системи

Цей семінар буде корисний як жінкам, у кого немає проблем з цими сферами, так і тим, у кого вони вже є.

на семінарі я детально розібрала тему відновлення і самодопомоги при таких нюансах, як:
  • опущення внутрішніх органів
  • нетримання сечі при напруженні, виконанні фізичної роботи
  • зниження сексуальної сфери (проблеми з збудженням і оргазмом)
  • ослаблення м'язів тазового дна після пологів
  • слабкість м'язів живота
  • випинання живота вперед під час виконання вправ на прес
  • діастаз 1 і 2 ступеня
  • Наявність пупкової грижі або грижі білої лінії живота
  • щоденне тривале положення сидячи
адже всі ці особливості і проблеми часто говорять про те, що погано працюють м'язи тазового дна і глибокі м'язи живота. А це критично важливий показник для жіночого здоров'я.
Але так як тема дуже інтимна і делікатна, багато хто соромиться про це розмовляти, відчувають почуття незручності.
Тому я зустрічалася з учасницями семінару в закритому, вузькому колі, де ми разом розібрали покроковий алгоритм дій в цих ситуаціях.
А ви зараз зможете отримати запис цього семінару, і застосувати цю інформацію на благо свого здоров'я!

День 1 - відновлення роботи тазового дна

• як часто, коли, якими вправами і в якій послідовності потрібно піклуватися про м'язи тазового дна?
  • Як це впливає на сексуальне життя і здоров'я жінки?
  • Як "не затренувати" м'язи тазового дна і не зробити їх жорсткими в гонитві за вправами Кегеля?
  • Як уникнути застійних явищ в області малого тазу? (геморой, зниження лібідо, порушення кровообігу органів сечостатевої системи)
  • Як правильно і безпечно відновлювати роботу м'язів тазового дна?
  • 2 базових етапи відновлення м'язів тазового дна (самомасаж і вправи)
  • 3-кроковий тест оцінки м'язів тазового дна для самоконтролю
    День 2-Відновлення м'язів живота при діастазі і для профілактики діастаза
    • З Якими м'язами і як працюємо при даістазе і для його профілактики?
    • Які вправи не можна відразу ж брати в тренування при діастазі? Чому?
    • всі деталі вправи" вакуум " - коли, кому можна або не можна, на що воно спрямоване насправді, коли його підключаємо
    • через які вправи активуємо м'язи живота? Прогресія вправ від початкового до просунутого рівня
    • прогресія відновлення налагодженої роботи між м'язами живота і діафрагмою
    • збираємо в покроковий план алгоритм відновлення м'язів тазового дна і м'язів живота
    використовуючи навички, прийоми, поради та вправи з семінару, Ви зможете самостійно:
    • повернути тонус всім м'язам живота і відновити підтримку внутрішнім органам
    • поліпшити роботу м'язів тазового дна, а значить - роботу сечо-статевої системи
    • підбирати для себе вправи на м'язи живота і тазового дна, підключати їх в свої тренування
    крім запису 2-денного онлайн-семінару, Ви отримаєте доступ до 7 спеціальних відео з прогресією вправ для м'язів тазового дна і живота, а також інших прийомів, які ви зможете самостійно освоювати і повторювати

Автор і ведучий семінару
    Олександра Боніна
    • лікар лікувальної фізкультури та спортивної медицини (УГМУ, Єкатеринбург, 2014)
    • фітнес-тренер міжнародного класу з ухилом в спортивну медицину (ACSM, Каліфорнія, США, 2017)
    • розробник програм відновлювальних вправ для хребта і суглобів
    • Автор книг "здоровий хребет за 2 тижні" і "Скажи ні болю в спині і шиї" (ЕКСМО, 2017 рік)
    • допомогла більш 10.000 чоловік по всьому світу позбутися проблем з хребтом і суглобами

• https://privatelink.de/?https://lp.fitspine.ru/daistasis-rec/

Угорі