запис семінару Олександри БОНІНОЇ
"про жіноче здоров'я"
Жіноче здоров'я-сексуальне життя, естетична складова нашого тіла (область живота), здоров'я внутрішніх органів і сечостатевої системи
Цей семінар буде корисний як жінкам, у кого немає проблем з цими сферами, так і тим, у кого вони вже є.
на семінарі я детально розібрала тему відновлення і самодопомоги при таких нюансах, як:
Але так як тема дуже інтимна і делікатна, багато хто соромиться про це розмовляти, відчувають почуття незручності.
Тому я зустрічалася з учасницями семінару в закритому, вузькому колі, де ми разом розібрали покроковий алгоритм дій в цих ситуаціях.
А ви зараз зможете отримати запис цього семінару, і застосувати цю інформацію на благо свого здоров'я!
"про жіноче здоров'я"
- Тривалість: 2 вечора, близько 5,5 годин відео
- ведучий семінару: Олександра Боніна, лікар ЛФК та спортивної медицини
Жіноче здоров'я-сексуальне життя, естетична складова нашого тіла (область живота), здоров'я внутрішніх органів і сечостатевої системи
Цей семінар буде корисний як жінкам, у кого немає проблем з цими сферами, так і тим, у кого вони вже є.
на семінарі я детально розібрала тему відновлення і самодопомоги при таких нюансах, як:
- опущення внутрішніх органів
- нетримання сечі при напруженні, виконанні фізичної роботи
- зниження сексуальної сфери (проблеми з збудженням і оргазмом)
- ослаблення м'язів тазового дна після пологів
- слабкість м'язів живота
- випинання живота вперед під час виконання вправ на прес
- діастаз 1 і 2 ступеня
- Наявність пупкової грижі або грижі білої лінії живота
- щоденне тривале положення сидячи
Але так як тема дуже інтимна і делікатна, багато хто соромиться про це розмовляти, відчувають почуття незручності.
Тому я зустрічалася з учасницями семінару в закритому, вузькому колі, де ми разом розібрали покроковий алгоритм дій в цих ситуаціях.
А ви зараз зможете отримати запис цього семінару, і застосувати цю інформацію на благо свого здоров'я!
День 1 - відновлення роботи тазового дна
- як часто, коли, якими вправами і в якій послідовності потрібно піклуватися про м'язи тазового дна?
- Як це впливає на сексуальне життя і здоров'я жінки?
- Як "не затренувати" м'язи тазового дна і не зробити їх жорсткими в гонитві за вправами Кегеля?
- Як уникнути застійних явищ в області малого тазу? (геморой, зниження лібідо, порушення кровообігу органів сечостатевої системи)
- Як правильно і безпечно відновлювати роботу м'язів тазового дна?
- 2 базових етапи відновлення м'язів тазового дна (самомасаж і вправи)
- 3-кроковий тест оцінки м'язів тазового дна для самоконтролю
День 2-Відновлення м'язів живота при діастазі і для профілактики діастаза
- З Якими м'язами і як працюємо при даістазе і для його профілактики?
- Які вправи не можна відразу ж брати в тренування при діастазі? Чому?
- всі деталі вправи" вакуум " - коли, кому можна або не можна, на що воно спрямоване насправді, коли його підключаємо
- через які вправи активуємо м'язи живота? Прогресія вправ від початкового до просунутого рівня
- прогресія відновлення налагодженої роботи між м'язами живота і діафрагмою
- збираємо в покроковий план алгоритм відновлення м'язів тазового дна і м'язів живота
- повернути тонус всім м'язам живота і відновити підтримку внутрішнім органам
- поліпшити роботу м'язів тазового дна, а значить - роботу сечо-статевої системи
- підбирати для себе вправи на м'язи живота і тазового дна, підключати їх в свої тренування
Автор і ведучий семінару
Олександра Боніна- лікар лікувальної фізкультури та спортивної медицини (УГМУ, Єкатеринбург, 2014)
- фітнес-тренер міжнародного класу з ухилом в спортивну медицину (ACSM, Каліфорнія, США, 2017)
- розробник програм відновлювальних вправ для хребта і суглобів
- Автор книг "здоровий хребет за 2 тижні" і "Скажи ні болю в спині і шиї" (ЕКСМО, 2017 рік)
- допомогла більш 10.000 чоловік по всьому світу позбутися проблем з хребтом і суглобами
-
https://privatelink.de/?https://lp.fitspine.ru/daistasis-rec/