Що нового?

Придбаний Проблемна шкіра голови. Себорея. Лупа. Методи усунення (Анастасія Сидорова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 438 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як доглядати за шкірою голови ⠀
Виходячи зі свого досвіду я розумію, що багато хто нічого не знає про догляд за шкірою голови! Я вже неодноразово говорила, що ріст волосся безпосередньо залежить від стану шкіри шкіри і вкрай важливо правильно за нею доглядати.

За статистикою кожна друга людина хоча б раз в житті стикається з різними захворюваннями шкіри голови. У кого - то це просто періодично виникає свербіж, лущення, хворобливість шкіри голови як після тугого хвоста, а хтось досить довгий час не може позбутися від себореї і лупи. Багато хто просто не знають, який догляд за шкірою голови повинен бути при його типі волосся, який засіб вибрати серед величезного різноманіття.

у зв'язку з цим я вирішила провести вебінар на тему:"проблемна шкіра голови. Себорея. Лупа. Методи усунення."

на вебінарі ми розглянемо:

Причини виникнення проблем зі шкірою голови. Основні помилки в догляді.
Види проблем шкіри голови.
Методи усунення. Причини, за якими деякі засоби не можуть впоратися з проблемою.
Огляд продукції в боротьбі з проблемною шкірою голови.
Схема повноцінного догляду за шкірою голови. Огляд продукції.
Як зберегти результат. Як побудувати свій догляд таким чином, щоб симптоми більше не поверталися. Огляд засобів косметики для щоденного використання
Роль харчування для здоров'я шкіри голови

Для кого цей вебінар?
Для проблемної і здорової шкіри голови
Для тих, кого тривалий час турбують лупа або себорея.
Якщо присутній непостійний, короткочасний свербіж, лущення, болить шкіра голови.
Для тих, чия шкіра голови здорова і схильна до жирності. Якщо ви хочете дізнатися все про важливість догляду за шкірою голови і скласти схему догляду.

Продажник:

Угорі