Що нового?

Придбаний Пробудження уві сні (Юлія Столярова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
найголовніше полягає в тому, що я хочу вам дати готовий інструмент по роботі зі своєю власною підсвідомістю. Ці навички можуть допомогти вам в управлінні своїм життям, ви перестанете відчувати себе лялькою в руках обставин, оскільки самі зможете творити свою долю.
Тільки задумайтеся: третину свого життя ми спимо. Якщо взяти за основу 70 років людського життя, то 23 роки з них ми спимо, а 8 років нам доступна та сама фаза швидкого сну. Так чому б не використовувати ці знання собі на благо? У цьому конкретному житті! Як тільки ви проживете свій перший усвідомлений досвід, повірте, Вас захлесне така хвиля драйву, що ви будете думати тільки про одне - чому не знали цього раніше?
Структура курсу
1 день: Суть процесу, дослідження історії феномену "фази" і те, навіщо це корисно вивчати + налаштування на результат;
2 день: астрологічне поглиблення: тест на результат, розбір показників, що відповідають за вміння розслаблятися і сприймати + перша практика;
3 день: аналіз типових помилок і міфів в цій області, поглиблення знань після першої практики + практика на розслаблення і відпочинок, Підготовка до наступного дня;
4 день: вивчення нових методів, поглиблення практики + постановка правильних цілей + аналіз можливостей "фази" + практика;
5 день: відшліфування методу, коригування досвіду, завершення + практика.
ЧОГО ВИ НАВЧИТЕСЯ ПІД ЧАС КУРСУ?
  • Ви зможете самостійно працювати зі своєю підсвідомістю, вирішуючи актуальні питання;
  • Ви проживете усвідомлений досвід позатілесного переживання, зробите ряд послідовних дій;
  • Ви дізнаєтеся про те, як працює наша психіка під час сну, що саме відбувається з нами під час сну;
  • Ви дізнаєтеся багато нового про можливості, які можна використовувати, Про типові помилки, з якими ви можете зіткнутися;
  • Ви дізнаєтеся про феномен "фаза", "сонний параліч", "астральна проекція", "усвідомлений сон" і про те, як це все розвивалося;
  • З астрологічної точки зору я розповім про те, що відповідає за сни, за можливість проживати усвідомлені сни. Ви зможете дізнатися більше інформації ще й про власну сприйнятливість;
  • Я надихну вас величезною кількістю прикладів з власної практики, життя моїх знайомих, знаменитих людей, які робили неймовірні речі, вміючи володіти мистецтвом усвідомленого позатілесного переживання.
Майже всі учасники зможуть вийти з тіла вже під час курсу. Ця здатність залежить від гнучкості психіки і її чутливості, але абсолютно точно всі зможуть прожити Досвід, продовжуючи практикувати далі.
https://privatelink.de/?http://www.stolyarova.pro/articles/item/anonsa-po-snam/

Угорі