чому багато ілюстраторів незважаючи на сильні роботи, відточену техніку і сильну мотивацію не можуть продати свої роботи в Instagram?
Ми впровадимо на практиці всі прийоми, техніки і фішки, які допоможуть вам почати продажі!
Дізнаєтеся, як зробити свій Instagram аккаунт продає і заробляти на ілюстрації, навіть якщо ви не маєте навичок малювання.
Для кого курс?
Малювати будемо на Ipad, в програмі Procreate. Якщо у вас ще немає Ipad, малюйте тими матеріалами, якими Вам зручно)
Ми впровадимо на практиці всі прийоми, техніки і фішки, які допоможуть вам почати продажі!
Дізнаєтеся, як зробити свій Instagram аккаунт продає і заробляти на ілюстрації, навіть якщо ви не маєте навичок малювання.
Для кого курс?
- Хочете заробляти на ілюстрації, але не вмієте малювати і не знаєте, з чого почати.
- У Вас вже є аккаунт в Instagram з вашими роботами, але замовлень чомусь немає.
- Ви вже працюєте на замовлення, але хотіли б щось змінити, щоб замовлень стало більше.
Програма курсу
1 день.
Поговоримо про роботу ілюстратора-фрілансера. Розберемо, де і як можна заробити на комерційній ілюстрації. Я розповім, як я заробила свої перші гроші на ілюстрації
2 день.
Наведемо в порядок шапку профілю: назва, опис. Розберемо, для чого потрібен бізнес-аккаунт і як на нього перейти. Навчимося працювати зі статистикою.
Створимо активне посилання на сайт: ватсап/таплінк.
3 день.
Контент. Що і коли викладати. Ставимо хештеги, геометки. Пишемо втягують пости.
4 день.
Які ілюстрації продають? Де брати ідеї для ілюстрацій . Намалюємо комерційну ілюстрацію.
5 день.
Чому важливі сторіс. 5 оригінальних ідей для оформлення. Створимо анімовану сторіс. Оформимо актуальні сторіс.
6 день.
Отже, у вас з'явилося замовлення. Розберемо основні етапи роботи з замовником, щоб перший млинець не вийшов грудкою))
Презентуємо роботу, використовуючи мокап.
1 день.
Поговоримо про роботу ілюстратора-фрілансера. Розберемо, де і як можна заробити на комерційній ілюстрації. Я розповім, як я заробила свої перші гроші на ілюстрації
2 день.
Наведемо в порядок шапку профілю: назва, опис. Розберемо, для чого потрібен бізнес-аккаунт і як на нього перейти. Навчимося працювати зі статистикою.
Створимо активне посилання на сайт: ватсап/таплінк.
3 день.
Контент. Що і коли викладати. Ставимо хештеги, геометки. Пишемо втягують пости.
4 день.
Які ілюстрації продають? Де брати ідеї для ілюстрацій . Намалюємо комерційну ілюстрацію.
5 день.
Чому важливі сторіс. 5 оригінальних ідей для оформлення. Створимо анімовану сторіс. Оформимо актуальні сторіс.
6 день.
Отже, у вас з'явилося замовлення. Розберемо основні етапи роботи з замовником, щоб перший млинець не вийшов грудкою))
Презентуємо роботу, використовуючи мокап.
https://privatelink.de/?https://procreateschool.online/Ilustratorperezagruzka