Привіт, мене звуть Сергій Загородніков. І я автор цього проекту.
Ось уже більше 9 років я працюю в Інтернеті. І є один навик, який розвинувся у мене за цей час найкраще - це написання продають листів в розсилку.
За минулий рік я відправив в розсилку більше 300 різних видів листів. Я експериментую і спостерігаю.
У минулому я кандидат економічних наук і я люблю виявляти формули і закономірності. І я помітив, що є листи, які працюють краще, ніж інші.
І я вирішив придивитися до цих листів і краще їх перевірити на різних продуктах. І дійсно, є певні типи листів, які дають більш високий результат в продажах, ніж інші.
Я зібрав ці листи для себе в окремий комплект і тепер кожен раз, коли мені потрібно написати якийсь лист я дивлюся в нього і беру той чи інший вид листа.
А потім я раптом подумав, можливо цей комплект буде корисний і іншим моїм читачам? Я почав розповідати про нього у своїх ВІП-групах і побачив інтерес серед моїх клієнтів. І я подумав, А чому-б мені не зробити цей комплект більш доступним для широкої аудиторії?
Саме так до мене в голову прийшла ідея цього міні-курсу. І якщо ви теж хочете продавати свої онлайн-продукти через месенджери, чат-боти або email-розсилку, то вам цей комплект листів може бути дуже сильно стане в нагоді
КОМУ цей міні-КУРС ТОЧНО потрібен:
- ви продаєте онлайн-продукти через месенджери, чат-боти і email-розсилку. Ви вже розумієте, що для збільшення продажів потрібно продавати довго і вам потрібні нові торкання з аудиторією через корисний контент
- ви часто буваєте в ситуаціях, коли бачите, що людям цікавий ваш продукт і їм потрібні додаткові приводи, щоб купити ваш продукт
- ви регулярно пишіть листи в розсилку і вам потрібні нові ідеї для створення продають листів
- ви продаєте продукти через соціальні мережі і вам потрібні ідеї для постів (до речі, ці листи легко адаптувати під пости)
- ви хочете не тільки продавати, але і давати людям цінність в розсилці
- ви хочете, щоб ваші листи люди із задоволенням читали і були Вам вдячні за нові ідеї та Інсайт
https://privatelink.de/?https://educm.ru/sales_letters