Що нового?

Придбаний Продаж Amazon і Ebay від А до Я (Максим Тарасов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 15295 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 172.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я допоможу вам відкрити магазини на Amazon і eBay, які дозволять заробляти до 30.000$ в місяць з будь-якої точки світу. Індивідуальне навчання з продажу на Amazon та eBay:від реєстрації до повної автоматизації продажів.

Максим Тарасов:
Засновник єдиної навчальної програми зі створення бізнесу на Amazon і eBay в форматі "1 на 1".
"З 16 років я продавав кросівки з Китаю і США через групи Вконтакте по моделі дропшиппинг. У той час я ще не знав, що це називається саме так. Це був 2011 рік. Протягом усього мого шляху я 3 рази втрачав всі гроші, які у мене були і кожен раз мені доводилося починати все з нуля.
Вже 2 роки, як я продаю товари на ринку США. Кожен день ми з моїми помічниками знаходимо нові Високомаржинальні продукти і продаємо їх на Amazon і eBay. Цей бізнес я починав з 1500 рублів в кишені і боргом 4000$.
Сьогодні я подорожую 3-4 рази на рік і приділяю бізнесу кілька годин на день. Коли зробив перші 200 продажів, до мене стали звертатися знайомі з проханням навчити їх працювати з Amazon і eBay. З тих пір я навчаю цьому бізнесу. Я люблю те, що роблю і радію результатам своїх учнів більше, ніж своїм.
Я заздрю вам білою заздрістю. Коли я починав свій шлях підприємця такі можливості були доступні тільки англійською мовою і десь в глибинахінтернету США".

програма навчання:
  • Amazon дропшипінг
  • Amazon Опт (OA)
Бонус від організатора: +245 постовщіков з Китаю і США +14 кроків для запуску бізнесу на Амазон.

Угорі