Що нового?

Придбаний Продаж в Instagram (anastasia_suhova)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ви раз і назавжди змініть свою думку про продажі в інстаграм.
Це буде розрив стереотипів та повне розуміння того, як продавати в інстаграм на великі чеки.
Ось тими які я детально розкрию, поясню, вам залишитися тільки використовувати це і монетизувати свій акаунт.

1 День
  1. Розбір розширених помилок, які допускаються більше акаунтів і через це втрачають продажі.
  2. Упаковка акаунту, яка буде продавати за вас. Таке ви не побачите в гайді або в постах. Тут будуть усі секрети тіньового прогріву в упаковці акаунту.
  3. Сторітейлінги, які продадуть ваші товари або продукти. Ви навчитеся будувати сторітейлінги кращі ніж серії.
  4. Як знімати сторіс так, щоб ваші полювання зростали і зацікавлювали потенційних клієнтів. Як через сторіс збільшити полювання.
2День
  1. Алгоритми просування reels. Reels-це безкоштовний метод просування, якщо ти вмієш його правильно використовувати.
  2. Як знімати формат reels, який буде цікавий вашій цільовій аудиторії. Ви зможете знайти саме ваш неповторний формат.
  3. Презентація оновленого продукту. Ви перші розпізнаєтесь про новий великий запуск.
  4. Воронка продажів. Та сама воронка продажів, яка допомогла мені заробити з нового акаунту, за місяць 104 000 грн.
  5. Схема прогріву. Ви розпізнаєтеся як працювати прогрів, який буде продавати ваші продукту або послуги навіть коли ви не кажете про це.
Якщо ви ведете інстаграм інтуїтивно, без чітких дій, або робите сторіс" тому, що потрібно щось викладати", то ви потрапили до мене не випадково)
Я розповім вам
що не треба робити сторіс — заради сторіс, що кожен сторітейлінг має продавати ваші товари чи послуги.
Як саме упакувати акаунт і вшити воронки.
Вам не доведеться кожен день виходити в сторіс-ваш акаунт, завдяки правильній упаковці та вшитим воронкам, продавати ваші товари чи послуги сам!
Які сторіс піднімають полювання? Ми розберемо, як створювати сторіс за 20 хвилин в день та підвищувати полювання.
Як вібудувати через рілс воронку, яка, доречі, продає й мої послуги без моєї участі. Легка, але дієва воронка, що підйде шкірній ніші.

І головне-схема прогріву.
Ви зможете запустити продажі по 7-миденній схемі запуску. Такого навіть на консультації немає.

Ми розберемо і пропишемо усе.
І я впевнена, що кожен хто справді хоче результат, він його отримує. Тому я зробила такий стимул, як місце на наставництві. Хто зробить найбільше продажів після інтенсивності, застосовує всі отримані знання-здатне потрапити на наставництво абсолютно безкоштовно.

Цей інтенсив підійде вам, якщо ви:
- Ведете інстаграм і хочете збільшити продажі та навчитися продавати свої товари чи послуги.
Головне ті, що кожна тема підходить як для продаж послуг, так і для товарного бізнесу.

Рос
Ви раз і назавжди зміните свою думку про продажі в Інстаграмме.
Це буде розрив стереотипів і повне розуміння того, як продавати в інстаграммах на великі чеки.
Ось теми, які я детально розкрию, поясню, вам залишиться тільки використовувати це і монетизувати свій аккаунт

1День
  1. Розбір поширених помилок, які допускають більшість акаунтів і тому втрачають продажу.
  2. Упаковка аккаунта, яка буде продавати за вас. Таке ви не побачите в Гайді або постах. Тут будуть всі секрети тіньового прогріву в упаковці аккаунта.
  3. Сторітейлінги, які продадуть Ваші товари або продукти. Ви навчитеся будувати сторітейлінги краще серіалів.
  4. Як знімати сторіс так, щоб ваші охоплення росли і зацікавлювали потенційних клієнтів. Як через сторіс збільшити охоплення.
2День
  1. Алгоритми просування reels. Reels-це безкоштовний метод просування, якщо ти вмієш його правильно використовувати.
  2. Як знімати формат reels, який буде цікавий вашої цільової аудиторії. Ви можете знайти саме ваш неповторний формат.
  3. Презентація оновленого продукту. Ви перші дізнаєтеся новий великий запуск.
  4. Воронка продажів. Та сама воронка продажів, яка допомогла мені заробити з нового аккаунта, за місяць 104 000 грн.
  5. Схема прогріву. Ви дізнаєтеся, як робити прогрів, який буде продавати ваш продукт або послуги навіть якщо ви не говорите про це.

Якщо ви ведете інстаграми інтуїтивно, без чітких дій, або робите з боку "тому, що потрібно щось викладати", то ви потрапили до мене не випадково)
Я розповім вам
що не потрібно робити сторіс-заради сторіс, що кожен сторітейлінг повинен продавати ваші товари або послуги.
Як упакувати аккаунт і вшити воронки.

Вам не доведеться щодня виходити в сторіс-ваш аккаунт, завдяки правильній упаковці і вшитим воронкам, буде продавати ваші товари або послуги сам!

Які сторіс піднімають охоплення? Ми розберемо, як створювати сторіс за 20 хвилин в день і підвищувати охоплення.

Як вибудувати через ріллс воронку, яка, до речі, продає і мої послуги без моєї участі. Легка, але дієва воронка, що підійде кожній ніші.
І головне-схема прогріву.
Ви можете запустити продажі за 7-миденной схемою запуску. Такого навіть на консультації немає.

Ми розберемо і пропишемо все.
І я впевнена, що кожен, хто дійсно хоче результат, він його отримає. Тому я зробила такий стимул як місце на наставництві. Хто зробить більше продажів після інтенсиву, застосує всі отримані знання — зможе потрапити на наставництво абсолютно безкоштовно.

Цей інтенсив підійде вам, якщо ви:
- Ведете Інстаграмм і хочете збільшити продажі і навчитися продавати свої товари або послуги.
Головне, що кожна тема підходить як для продажу послуг, так і для товарного бізнесу.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/anastasia_suhova/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Угорі