Практичний вебінар, після якого ви навчитеся продавати речі так, щоб їх хотілося купити. Розберете шафи і зрозумієте, що гроші весь час лежали у вас під ногами. Наші студенти починають продавати прямо під час прослуховування вебінару.
Для кого цей вебінар?
навіщо продавати речі на Авито?
Для кого цей вебінар?
- ви-новачок. Ніколи не продавали на Авито або Юлі, але хочете почати? Шукайте "зайві" гроші, щоб швидше закрити кредити? Навчіться і зрозумієте, що можна продати і за яку ціну. Навчіться правильно складати оголошення, спілкуватися з покупцями і зрозумієте, як розпізнати шахраїв.
- ви вмієте продавати на АВИТО навчитеся продавати більше і дізнаєтеся нові фішки продажів. Зрозумієте, які помилки є в ваших оголошеннях і як їх більше не робити.
- ви багато разів намагалися щось продати, але нічого не виходило зрозумієте, чому ваші товари не купують. Як виділитися серед конкурентів і схожих товарів.
- відрахування поповнюють ваш БЮДЖЕТ як оплату зробити вигідною
Хто я?
Я Анна, автор блогу
anna_finance
про особисті фінанси з аудиторією понад 55 000 чоловік. Виплатила 5 іпотек і інвестую в нерухомість в Санкт-Петербурзі.
За 2 роки продала речей на Авито
на 280 000 рублів.
Я знаю:
Я Анна, автор блогу
anna_finance
про особисті фінанси з аудиторією понад 55 000 чоловік. Виплатила 5 іпотек і інвестую в нерухомість в Санкт-Петербурзі.
За 2 роки продала речей на Авито
на 280 000 рублів.
Я знаю:
- як зрозуміти, хто ваш покупець
- які речі можна продати і що продається найкраще
- як виділитися серед конкурентів і схожих товарів
- продажі на Авито-справжні "гроші під ногами".
- у кризу-продаж непотрібного-справжнє додаткове джерело доходу, не треба його ігнорувати.