Що нового?

Придбаний Продукт. Візуал. ЦА. 3 в 1 (Ніна Єлесіна, Ірина Большакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 773 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
У комплект входять наступні вебінари:

1) вебінар "Продукт: позиціонування як основа відбудови від конкурентів"

Ви розробили продукт, приблизно визначилися з цільовою аудиторією, створили гарний візуал з професійних фотографій і навіть запустили таргет. Але продажі все одно нерегулярні, а купують в основному випадкові клієнти, які не повертаються? Все тому що люди купують бренд, а не продукт. І щоб встановити з ними емоційний контакт, потрібно серйозно працювати з позиціонуванням і вміти передавати його через контент, в тому числі і візуальний. Ви знаєте, в чому ваша особливість? Що ви можете дати конкретній людині та суспільству в цілому?
На вебінарі по продукту я поясню, як створити бренд, який буде відображати Всесвіт клієнта і закривати його основні потреби – функціональні та емоційні. Другу частину зустрічі, присвячену візуальній складовій позиціонування, проведе дизайнер проекту @lifemnn-Ірина Большакова. Вона, як ніхто інший, вміє змусити фото говорити за вас. Ірина пояснить, чому грамотна зміна плану і якісні фото – не гарант продажів, і на що насправді варто звернути увагу при створенні візуалу. Ми вирішили розділити вебінар по продукту на дві взаємодоповнюючі, але самостійні онлайн-зустрічі, щоб ви не були перевантажені інформацією після навчання і змогли ефективно використовувати її.
1 блок. Дослідний.
▪ Вибір продуктової лінійки
▪ Дослідження для визначення комунікативного посилу проекту і основного продукту.
▪ Інструменти для вивчення реакції аудиторії на різні посили і грамотного впровадження Коригувань.

2 блок. Основний.
▪ Детально пропишемо позиціонування проекту. В даному питанні я буду спиратися на мій особистий досвід і досвід всесвітньо відомих брендів.

3 блок. Про контент.
▪ Перетворимо тексти і візуал проекту в дзеркало вашого бренду. Бонусом розглянемо роль і подачу прямих ефірів і сторіс.
Чому важливий текст?
▪ Для ціни і цінності продукту: допомагає відстояти вартість, відповідну цінності, встановити її і не боятися піднімати.
▪ Пости, що відображають цінність, продають зараз і працюють на перспективу.
Розповім, як написати "переконливий" пост; як комбінувати; як часто писати; як посилити ефект взаємодії тексту і візуалу. Основи роботи з візуалом. Окремий вебінар з Іриною Большакою

4 блок. Заключний
▪ Вчимося аналізувати продажі, об'єднувати інструменти впливу на емоції споживача і фіксувати емоційний зв'язок, коригувати стратегію бренду.
2) вебінар "Основи роботи з візуалом" з Іриною Большаковою
1 блок. Дослідний.
▪ Дослідження для визначення комунікативного посилу проекту і основного продукту.
▪ Інструменти для вивчення реакції аудиторії на різні посили і грамотного впровадження Коригувань.

2 блок. Основний.
▪ Детально пропишемо позиціонування проекту. В даному питанні я буду спиратися на мій особистий досвід і досвід всесвітньо відомих брендів.

3 блок. Про контент.
▪ Перетворимо тексти і візуал проекту в дзеркало вашого бренду. Бонусом розглянемо роль і подачу прямих ефірів і сторіс.
Чому важливий текст?
▪ Для ціни і цінності продукту: допомагає відстояти вартість, відповідну цінності, встановити її і не боятися піднімати.
Розповім, як написати "переконливий" пост; як комбінувати; як часто писати; як посилити ефект взаємодії тексту і візуалу. Основи роботи з візуалом. Окремий вебінар з Іриною Большакою

4 блок. Заключний
▪ Вчимося аналізувати продажі, об'єднувати інструменти впливу на емоції споживача і фіксувати емоційний зв'язок, коригувати стратегію бренду.
3) запис вебінару "цільова аудиторія: як визначити і вибудувати стратегію просування"
1 блок. Дослідний.

2 блок. Основний.

3 блок. Про контент.
Чому важливий текст?

4 блок. Заключний

Угорі