Наскільки складними і недосяжні вам здаються наступні результати?
- написати якісну професійну книгу - за один рік.
- знаходити 20-30 корисних кейсів для своєї бази знань – щодня.
- працювати над 3-5 великими проектами – одночасно. І, що не менш важливо, завершувати їх в строк.
Щоб допомогти фахівцям стати ще продуктивніше, я розробив цей курс-серія індивідуальних консультацій з домашніми завданнями для постановки нових навичок.
з чого складається курс?
Ми працюємо відразу в декількох напрямках, важливих для продуктивного фахівця.
- інструменти Діагностики особистої ефективності.
- аналіз особистого робочого процесу.
- планування дня-тижня.
- алгоритми і техніки депрокрастинації.
Крім загальних занять, на курсі я також проводжу індивідуальні консультації. Протягом години ми детально розбираємо виконані завдання і шукаємо конкретні інструменти, за допомогою яких можна вплинути на точки зростання кожного окремого учасника курсу.
Тобто будемо робити те, що потрібно вам, а не тільки те що вміє Автор.
Кому підійде цей курс?
Фахівцям в інтелектуальній сфері, дослідникам, підприємцям і управлінцям, фрілансерам, які хочуть збільшити свою продуктивність.
Курс спрямований на тих, у кого є амбіції і професійні цілі і хто в той же час розуміє, що можна працювати ефективніше.
з якими проблемами найчастіше стикаються учасники курсу?
- "Не можу довго включитися в роботу"
- "часто відволікаюся"
- "не вмію відпочивати і не знаю, як робити це правильно"
- "постійно кручу в голові десятки завдань"
- "Не можу швидко переключитися з одного завдання на інше"
- "монотонні, рутинні завдання викликають у мене труднощі"
- "креативні, нестандартні завдання, теж перетворюються на бар'єр"
- "Я не відчуваю задоволення від того, що зробив за день або за тиждень"
Ми працюємо, виходячи визначених вами ж критеріїв результату, будь то:
- перевірка бізнес-гіпотез;
- написання книги;
- опрацювання великої кількості інформації;
- зменшення кількості завдань, які викликають прокрастинацію;
- збільшення регулярності роботи;
- або інші завдання, з якими ви прийдете на курс – важливо, щоб вони вирішувалися через підвищення особистої ефективності.
Курс включає в себе практику. Тому перша необхідна умова-виконувати індивідуальні та загальні завдання. Скільки часу ви будете витрачати на їх виконання, залежить від визначених вами ж завдань і критеріїв. Але не більше чотирьох годин на тиждень.
Курс триває 6 тижнів. Одне завдання можна пропустити, але якщо Учасник не виконує д/з ще раз, він виключається з потоку.
про ведучого курсу
Мене звуть Микола Сенін. Більше трьох років я займаюся дослідженнями в області особистої ефективності. За цей час я зібрав Базу даних з 3 000 практичних рішень, яка лягла в основу цього курсу. Крім того, я написав книгу "Інструменти особистої ефективності" і виступив співавтором у збірнику "1 000 технік організації інтелектуальної праці". Веду блог "межі професіоналізму" .
Мені цікаво, як фахівці і професіонали можуть підвищувати свою ефективність і кратно прискорювати освоєння нових галузей знань. Мені здається, що Оптимізоване управління знаннями-це ключ до професійного розвитку особистості.
“що робити я і сам знаю! Як мені впровадити це?”
Безліч різних підходів до збільшення результативності не приділяють уваги впровадженню прийомів та інструментів.
У підсумку виходить ситуація, коли зрозуміло, що потрібно робити, але нічого не змінюється, тому що неясно, як це зробити.
У процесі курсу, крім отримання рішень, ми виявимо найбільш підходящі способи впровадження.
Кейси
Для кожного учасника ставиться система завдань, які працюють на збільшення критеріїв результату. Ось рішення деяких з цих завдань:
1) у однієї з учасниць була проблема з регулярністю занять. В процесі діагностики стало зрозуміло, що справа в довгих перемиканнях між різними видами діяльності.
В результаті була впроваджена проста практика спеціальних записів в кінці кожного періоду роботи для більш простого включення в роботу в наступний раз. Час на перемикання скоротився майже в десять разів.
2) інший учасник працював з особистим помічником, але ніяк не виходило з його допомогою економити час.
Одне з впроваджених рішень по оптимізації процесу підготовки виступів і медіаконтенту дозволило отримати виграш за часом майже в два рази.
У новому варіанті процесу в текстовому файлі складалися тільки тези. Потім на відео записувалася детальна репетиція виступу, яка потім висилалися помічнику для розшифровки і створення презентації. І вже отриманий документ потрапляв на вичитку і висилався організаторам виступів.
Виграш був досягнутий за рахунок економії часу на друк повного тексту, створення презентації та репетиції.
3) і ще один учасник групи працював в нічну зміну. Це вкрай негативно позначалося на результатах навіть поза робочим місцем.
Ми перерозподілили завдання, які він виконував в залежності від їх типу. Наприклад, завдання, що вимагають креативу, були перенесені на нічний час чергування. А монотонні і прості завдання - на денний і "сонний" час після.
В результаті за тиждень почало виходити робити значно більше.
питання
- навіщо мені ця продуктивність?
- я припускаю, що у тих, хто записується на курс, є ненульові професійні амбіції. Наприклад, у вигляді створення власних продуктів, інновацій тощо
- якщо це не про вас, то, ймовірно, потрібно почати з того, що знайти підходяще і цікаве Вам напрямок діяльності.
- чим відрізняється від інших подібних курсів?
- в першу чергу системністю. Особиста ефективність-це не тільки про те, як вести список завдань, але зачіпає ще велика кількість інших областей.
- Що робити якщо я не потрапив (-ла) на курс, але дуже хочу?
- Курс-не одноразова акція, в найближчі 2-3 місяці буде наступний потік. Залиште свої контакти, і я з Вами зв'яжуся.
- При чому тут бонсай?
- будемо вважати що це метафора налагодженої системи яка дозволяє встигати багато без нервів і на постійній основі.
https://privatelink.de/?https://nick-senin.github.io/Productivity%20class/