Кому підійде майстер-клас:
Підприємцям
Які хочуть максимально використовувати потенціал своєї продуктової лінійки
Маркетологам які хочуть максимально використовувати потенціал своєї продуктової лінійки
Що вас чекає
1
Два дні роботи в Zoom
Кожен день ви будете отримувати посилання на Zoom-конференцію на пошту і в Телеграм. У Zoom проходитимуть зустрічі учасників майстер-класу. Записи зустрічей ми надішлемо протягом доби після трансляції.
2
Учасники тарифу"Хочу розбір"
Заповнюють бриф для того, щоб ми могли вивчити точку А вашого проекту і дати максимально чіткі рекомендації по тій продуктовій лінійці, яку ви пропрацюєте на майстер-класі. Це дозволить вам досягти максимальних цілей по виручці.
3
Теоретичний блок
24 лютого о 10.00 МСК - перший день майстер-класу - теоретичний. Ми детально розберемо якою має бути продуктова лінійка, яким умовам задовольняти, як управляти рухом клієнта по продуктовій воронці, і які помилки найчастіше допускають підприємці при роботі з нею. Ви отримаєте домашнє завдання. Виконане завдання здають учасники тарифу" Хочу розбір " до 17.00 МСК.
4
Практичний блок
25 лютого о 10.00 МСК - другий день майстер-класу ми зустрічаємося в Zoom, щоб детально розібрати продуктові лінійки учасників МК і зрозуміти, як зробити лінійку такою, щоб клієнти купували у вас, ставали постійними і рекомендували своїм друзям.
Про що будемо говорити:
день 1
Теорія
Що обговоримо
- стадії відносин з вашими клієнтами, і що вони для вас значать?
- якою має бути ідеальна продуктова лінійка залежно від вашої ніші
- яким умовам вона повинна задовольняти
- Які помилки найчастіше допускають підприємці при роботі з продуктовою лійкою
- дірки в продажах, які забирають у вас прибуток
- Як керувати рухом клієнта по продуктовій воронці
- Як зробити так, щоб клієнт не просто купив у вас, а купив повторно, став постійним і рекомендував вас друзям
ПРАКТИКА
Що будемо робити
- розберемо приклади ведення клієнта по воронці
- розглянемо питання технічної реалізації просування клієнта по воронці
- проведемо розбори ваших продуктових воронок. Розбори доступні для тарифу"Хочу розбір". Учасники тарифу" слухач " дивляться і навчаються на практиці. Адже часто помилки інших дають більше, ніж будь-яка теорія
- розберемо питання учасників майстер-класу
https://privatelink.de/?https://kidimova.com/mk_voronka?gcmes=21199536546&gcmlg=6826542#order