Що нового?

Придбаний Проектування дизайну стібки навколо готового малюнка. Тариф Базовий (Валентина Букеєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 1 з 15
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 89.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Проектирование дизайна стежки вокруг готового рисунка. Тариф Базовый (Валентина Букеева)

Тариф базовий

На курсі "проектування стібки" ви легко освоїте принципи створення ескізу та остаточного проекту стібки.

І для цього зовсім не обов'язково бути художником і вміти малювати, я всьому вас навчу, а процес поглине вас із головою.

Ви побачите, яке це задоволення створювати свій власний малюнок і потім втілювати його на вашій подушечці, ковдрі, сумочці або навіть курточці.

на курсі дизайну ви:

навчіться малювати ескізи, красиві, гармонійні завитки та пір'їнки, які впишуться саме у ваш проект, красиво обім'ять ваш малюнок, який легко стегатиме;
дізнаєтеся, як виділити найкрасивіший, ефектніший, "смачний" фрагмент малюнка на тканині для подальшого створення вашої стьобаної роботи
складіть список необхідних матеріалів, щоб проектування було простим та комфортним;
навчіться бачити малюнок стібки на самій тканині;
освоїте різні варіанти гілочок та пір'їнок і промалюєте їх;
нарешті дізнаєтеся секрет, як формуються витончені та гармонійні гілочки пір'я для стібки;
зрозумієте, як формувати красиві переходи між маленькими та великими елементами пір'їнок;
нарешті зрозумієте, що таке межі гілочок і за якими принципами їх малювати;
навчіться гармонійно розміщувати елементи стібки на роботі;
розберетеся з пропорціями стібки та основного малюнка;
дізнаєтесь, як перенести малюнок стібки на тканину;
ознайомтеся з принципами божественної гармонії;
розберетеся чому у вас раніше не виходила створювати гармонійний малюнок стібки, що привертає увагу;
за 28 уроків пройдете мій весь мій досвід — 14 років;
за один вечір створіть ескіз стібки, навіть якщо раніше у вас не виходило;
отримайте квінтесенцію знань з усіх книг та навчальних курсів, які я вивчала. Все розповім простою та зрозумілою мовою.

https://shkola-bukeevoi.ru/courses/kurs-proektirovanie-dizajna-stezhki-vokrug-gotovogo-risunka-tarif-bazovyj-4/ https://shkola-bukeevoi.ru/courses/kurs-proektirovanie-dizajna-stezhki-vokrug-gotovogo-risunka-tarif-bazovyj-2/

Останнє редагування модератором:
Угорі