Проектирование дизайна стежки вокруг готового рисунка. Тариф Базовый (Валентина Букеева)
Тариф базовий
На курсі "проектування стібки" ви легко освоїте принципи створення ескізу та остаточного проекту стібки.
І для цього зовсім не обов'язково бути художником і вміти малювати, я всьому вас навчу, а процес поглине вас із головою.
Ви побачите, яке це задоволення створювати свій власний малюнок і потім втілювати його на вашій подушечці, ковдрі, сумочці або навіть курточці.
на курсі дизайну ви:
навчіться малювати ескізи, красиві, гармонійні завитки та пір'їнки, які впишуться саме у ваш проект, красиво обім'ять ваш малюнок, який легко стегатиме;
дізнаєтеся, як виділити найкрасивіший, ефектніший, "смачний" фрагмент малюнка на тканині для подальшого створення вашої стьобаної роботи
складіть список необхідних матеріалів, щоб проектування було простим та комфортним;
навчіться бачити малюнок стібки на самій тканині;
освоїте різні варіанти гілочок та пір'їнок і промалюєте їх;
нарешті дізнаєтеся секрет, як формуються витончені та гармонійні гілочки пір'я для стібки;
зрозумієте, як формувати красиві переходи між маленькими та великими елементами пір'їнок;
нарешті зрозумієте, що таке межі гілочок і за якими принципами їх малювати;
навчіться гармонійно розміщувати елементи стібки на роботі;
розберетеся з пропорціями стібки та основного малюнка;
дізнаєтесь, як перенести малюнок стібки на тканину;
ознайомтеся з принципами божественної гармонії;
розберетеся чому у вас раніше не виходила створювати гармонійний малюнок стібки, що привертає увагу;
за 28 уроків пройдете мій весь мій досвід — 14 років;
за один вечір створіть ескіз стібки, навіть якщо раніше у вас не виходило;
отримайте квінтесенцію знань з усіх книг та навчальних курсів, які я вивчала. Все розповім простою та зрозумілою мовою.
Тариф базовий
На курсі "проектування стібки" ви легко освоїте принципи створення ескізу та остаточного проекту стібки.
І для цього зовсім не обов'язково бути художником і вміти малювати, я всьому вас навчу, а процес поглине вас із головою.
Ви побачите, яке це задоволення створювати свій власний малюнок і потім втілювати його на вашій подушечці, ковдрі, сумочці або навіть курточці.
на курсі дизайну ви:
навчіться малювати ескізи, красиві, гармонійні завитки та пір'їнки, які впишуться саме у ваш проект, красиво обім'ять ваш малюнок, який легко стегатиме;
дізнаєтеся, як виділити найкрасивіший, ефектніший, "смачний" фрагмент малюнка на тканині для подальшого створення вашої стьобаної роботи
складіть список необхідних матеріалів, щоб проектування було простим та комфортним;
навчіться бачити малюнок стібки на самій тканині;
освоїте різні варіанти гілочок та пір'їнок і промалюєте їх;
нарешті дізнаєтеся секрет, як формуються витончені та гармонійні гілочки пір'я для стібки;
зрозумієте, як формувати красиві переходи між маленькими та великими елементами пір'їнок;
нарешті зрозумієте, що таке межі гілочок і за якими принципами їх малювати;
навчіться гармонійно розміщувати елементи стібки на роботі;
розберетеся з пропорціями стібки та основного малюнка;
дізнаєтесь, як перенести малюнок стібки на тканину;
ознайомтеся з принципами божественної гармонії;
розберетеся чому у вас раніше не виходила створювати гармонійний малюнок стібки, що привертає увагу;
за 28 уроків пройдете мій весь мій досвід — 14 років;
за один вечір створіть ескіз стібки, навіть якщо раніше у вас не виходило;
отримайте квінтесенцію знань з усіх книг та навчальних курсів, які я вивчала. Все розповім простою та зрозумілою мовою.
https://shkola-bukeevoi.ru/courses/kurs-proektirovanie-dizajna-stezhki-vokrug-gotovogo-risunka-tarif-bazovyj-4/ https://shkola-bukeevoi.ru/courses/kurs-proektirovanie-dizajna-stezhki-vokrug-gotovogo-risunka-tarif-bazovyj-2/
Останнє редагування модератором: