Що нового?

Придбаний Професія чоловік + Професія дружина (Олена Єфімова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1470 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
<ширина iframe= " 500 "Висота =" 300 " src="
*************************************​

Професія чоловік

Принципово базові знання і поняття, які за визначенням повинні формуватися в дитинстві і юності правильної соціальним середовищем. Знання, які ведуть до розуміння хто такий чоловік, навіщо бути чоловіком, які привілеї і обов'язки у цій ролі, що значить правильно, коли я чоловік, який я чоловік, в чому моя сила і особливості, коли я чоловік, і як я буду реалізовувати себе в цьому.*****
зміст:
  • чому чоловік розглядається, як професія? Ставлення до поняття "чоловік" в різний час. До чого призводить нерозуміння "хто такий чоловік? Коли, кому і навіщо їм ставати?"
  • чотири плани, де проходить життя чоловіка:
    • фізичний рівень.
    • емоційний рівень.
    • особистісний рівень.
    • духовний рівень.
    Приклади конфліктів на різних рівнях у відносинах з дружиною.
  • Сім'я як система. Головна мета сім'ї.
  • У чому відмінність відносин чоловіка і жінки від відносин чоловіка і дружини.
  • Ранг Чоловіки. Складові ролі даного рангу. Цілі, привілеї та обов'язки рангу.
  • Ранг чоловіка. Складові ролі, головна роль даного рангу. Цілі і завдання, привілеї та відповідальності рангу чоловік.
  • про що важливо задуматися, якщо в родині часто виникають конфлікти?
  • про що важливо знати, перш ніж створювати сім'ю.
*********************** Професія дружина

Інститут шлюбу в багатьох європейських країнах зазнає значних змін. Сучасні жінки хочуть вийти заміж, задаються питанням "як вийти заміж?", але мало мають уявлення про те " хто така дружина? Навіщо бути дружиною?"
В курсі ми розглядаємо" стати дружиною", як професію, тому що вдалий або щасливий шлюб не складається сам по собі. Перш ніж виходити заміж, варто розібратися в особливостях рангу "дружина" і зрозуміти якою дружиною і в якій моделі шлюбу ви хочете бути.

зміст:
  • Що таке дружина? Чому "Професія дружина"?
  • Що таке сучасний шлюб, сучасна сім'я? Чому жінки в шлюбних відносинах відчувають дискомфорт?
  • образи сім'ї і дружини в переломленні різних поколінь (індустріальної, постіндустріальної, епохи нового часу).
  • Сім'я як система. Головна мета сім'ї. Дружина в системі сім'ї. У чому відмінність відносин чоловіка і жінки від відносин чоловіка і дружини.
  • Ранг жінка. Складові ролі даного рангу. Цілі, привілеї та обов'язки рангу. Ранг дружина. Складові ролі, головна роль даного рангу. Цілі і завдання, привілеї та відповідальності рангу Дружина.
  • компетенції "професії дружина".
<ширина iframe= " 500 "Висота =" 300 " src="
*********************************************** ділення Посилання

Угорі