Що нового?

Придбаний Професія (Олеся Миронова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

- Що являє собою курс"Професія"?

Це система послідовних вправ, виконання яких допоможе вам визначитися з найбільш підходящою вам професійною діяльністю.

- Кому підходить даний курс?

Тим, хто хоче працювати. Тим, хто давно мріє знайти себе, визначитися з професією, яка буде приносити задоволення і радість. Тим, хто готовий працювати під моїм керівництвом, з підтримкою чудових, душевних кураторів, йти вперед, прислухатися до себе, підвищувати рівень усвідомленості, отримувати інсайти, робити відкриття.

- Кому не підходить даний курс?

Тим, хто не хоче працювати, в принципі. Тим, хто вірить в існування чарівної палички. Тим, хто хоче чудес, але не готовий докладати зусиль. Якщо ви віддаєте перевагу "марафони щастя", мій курс точно не для вас - Він для тих, хто усвідомлює, я роблю тільки половину роботи - даю вам ключ. Другу половину робите ви.

- Чи будуть прийняті на курс всі бажаючі?

Кількість місць обмежена. Для мене важливо забезпечити кожному учаснику зворотний зв'язок та індивідуальний підхід, а кількість кураторів у нас обмежена. Хто не потрапить цього разу, зможе потрапити на наступний потік, який планується восени.

- Чи будемо ми на курсі визначати соціотип?

Ні. Тут буде використовуватися інша система.

- Зі скількох років можна брати участь?

Строго з 16 років.

- Чи підійде курс мамам, що сидять в декреті?

На виконання завдань у вас може йти чимало часу. Тому, якщо ваша дитина ще зовсім маленький - даний курс я не рекомендую.

- У якому форматі проходитиме даний курс?

Курс" професія " буде проходити в телеграмі. Я залишатиму для вас аудіоповідомлення з короткими лекціями та домашніми завданнями. Ви зможете прослуховувати і виконувати їх у зручний для вас час протягом дня.

місце організатора не займати
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CZYlLHkNl7c/?utm_medium=copy_link

Угорі