Що нового?

Придбаний Професійний астролог. Перший ступінь (Юлія Кан)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5512 ГРН
Учасників: 0 з 31
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 184.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
курс призначений
для тих хто хоче
Зустріти свого ідеального партнера або вивести поточні відносини на новий рівень
Знайти своє джерело ресурсу
і навчитися його використовувати, щоб швидше досягати цілей
Займатися улюбленою справою
і при цьому добре заробляти
Краще зрозуміти себе, розкрити таланти і знайти круте оточення
Йти в ногу з швидко мінливим світом
Здійснити мрію-переїхати в інше місто або країну і працювати віддалено
Допомагати іншим і робити наш світ трішки кращим
Заробляти від 80 000 рублів на місяць
Я жила не своїм життям

і до 2014 року думала, що мої мрії — це просто нездійсненні фантазії. Але потім в моє життя прийшла Ведична астрологія-і оживила їх.

Астрологія висмикнула мене з рутини і показала, де приховані мої таланти і як прийти до успіху і процвітання.

Я переїхала в Москву, створила свою школу астрології, почала стрімко розвиватися в музиці, і навчилася управляти фінансовим потоком в житті. Вже більше 5 років я веду консультації — і весь свій досвід і знання передаю учням своєї школи.

Цей курс дасть вам розуміння, як побудувати свою власну систему процвітання, навіть якщо зараз здається, що ваші мрії — це нездійсненні фантазії.

Астролог сьогодні-затребувана професія

До нього приходять з питаннями:
Хороші астрологи сьогодні стають наставниками для всіх, хто йде по шляху самопізнання і особистісного зростання. Коли проблему або завдання не виходить вирішити звичним способом і потрібно діяти по-новому — допомагає Астрологія.
У 2021 році Астрологія — на піку популярності
Астрологія-це додатковий
джерело доходу
Або-основний. Після курсу ви зможете проводити консультації, допомагати іншим людям і гідно заробляти.

Кожен третій учасник курсу "професійний астролог" заробляє на своїх знаннях і окупає вартість навчання за 2 місяці. Кожен десятий-йде з основного місця роботи і отримує основний дохід від консультацій.

На курсі "професійний астролог" ви дізнаєтеся, як знайти перших клієнтів і почати заробляти на консультаціях.

А якщо під час навчання ви покажете високі результати-зможете давати консультації клієнтам нашої школи

Як знайти і розпакувати свої таланти?
Як знайти улюблену справу?
Які проблеми можуть бути зі здоров'ям?
Як прийняти вірне рішення у важкій життєвій ситуації?
Як налагодити відносини з партнером і в родині?

Астролог в чомусь схожий на психолога, тільки на будь-яку проблему він дивиться ширше. Щоб знайти корінь проблеми, він використовує гороскоп — об'єктивну картину реальності, не спотворену суб'єктивною оцінкою.

Навчання проходить онлайн

Уроки в особистому кабінеті

Онлайн зустрічі
2 рази на тиждень
Розбираємо гороскопи в прямому ефірі. А ще - ви зможете задавати свої питання

Підтримка кураторів

Вас чекають короткі заняття по 15-40 хвилин — тільки найважливіше, без води.
Вони допоможуть розібратися з труднощами, не упустити важливих деталей і краще засвоїти матеріал. Куратори на зв'язку 24/7.

Безкоштовний доступ
до курсів
по саморозвитку

Ви зможете практикувати медитацію, навчитеся виконувати свої бажання

Домашні завдання
з перевіркою

Ви почнете аналізувати гороскопи вже після першого заняття

Сертифікат

Якщо ви успішно пройдете всі тести і здасте іспит-Ви отримаєте іменний сертифікат про закінчення курсу

Доступ до курсу залишається у вас назавжди

30 відеоуроків з необмеженим доступом
Чат з відповідями на питання
Прямі ефіри з Юлією Кан та кураторами 2 рази на тиждень
Розбори карт учнів в прямих ефірах
Доп. уроки по залученню клієнтів на консультації
Доп. уроки з особистісного зростання
https://privatelink.de/?https://intensive.astrologykan.ru/professional_astrologer

Угорі