Навчися за 30 днів створювати затребувані арти, зачаровують погляд. Виділися серед ретушерів і продавай свої роботи по всьому світу.
Мій робочий процес:
я покажу, як вичавити максимум естетики зі знімка, розкривши художню цінність арту.
Крок 1
Исходник-точка опори, і в фіналі від нього залишається мінімум. Безмежні можливості для творчості-це і приваблює мене в професії.
Крок 2
Мій головний робочий інструмент-Adobe Photoshop. Саме в цій програмі я роблю змальовування поверх фото, його глобальну обробку і реконструкцію до невпізнання.
Крок 3
Ніякої "АБРАКАДАБРА" не існує. Кожна робота створюється вручну, перебудовується, шліфується і доводиться до досконалості. На все це потрібен час.
Інструменти
Зрозуміло, я використовую плагіни для прискорення роботи, але ніякого результату для фінального зображення вони не дають
Imagenomic Portraiture, Color Efex Pro 4, Topaz Labs Clean 3.5, в 2015 році, щоб прискорити процес малювання і ретуші, я придбав планшет Wacom Intuos 5m
Всі дії в уроках можна повторити звичайною мишкою, але буде трохи довше.
Крок 1
Исходник-точка опори, і в фіналі від нього залишається мінімум. Безмежні можливості для творчості-це і приваблює мене в професії.
Крок 2
Мій головний робочий інструмент-Adobe Photoshop. Саме в цій програмі я роблю змальовування поверх фото, його глобальну обробку і реконструкцію до невпізнання.
Крок 3
Ніякої "АБРАКАДАБРА" не існує. Кожна робота створюється вручну, перебудовується, шліфується і доводиться до досконалості. На все це потрібен час.
Інструменти
Зрозуміло, я використовую плагіни для прискорення роботи, але ніякого результату для фінального зображення вони не дають
Imagenomic Portraiture, Color Efex Pro 4, Topaz Labs Clean 3.5, в 2015 році, щоб прискорити процес малювання і ретуші, я придбав планшет Wacom Intuos 5m
Частина 1
Про фотографії, СВІТЛОСХЕМИ
Я розповім про свій метод постановки світла. Покажу 4 робочі схеми світла. Ти дізнаєшся як вигідно для себе і моделі розташувати софт-бокс. В результаті отримаємо красивий, соковитий світлотіньовий малюнок в кадрі.
Частина 2
CAMERA RAW
Занурюємося в процес підготовки фото до ретуші. Тут ми зробимо попередню обробку в фільтрі camera raw, а також встановимо необхідні пресети.
Частина 3
ЧИСТКА шкіри-ТОН шкіри – засмага) - ПЛАСТИКА
Починаємо чистити і вирівнювати тон шкіри, надаючи їй рівномірний відтінок у вигляді засмаги. Поділюся особистим досвідом в застосуванні пластики. Цей метод кардинально впливає на кінцевий результат для моделі і замовника.
Частина 4
ЧИСТКА і світло-корекція кривими-частотне розкладання-ретуш ДЕТАЛЕЙ
Приступаємо до ретуші видимих деталей зі збереженням текстури шкіри. Робимо виразним світлотіньовий малюнок губ, очей, носа, брів і контурів обличчя. Малюємо волосся, опрацьовуємо обсяг і фактуру.
Частина 5
Скін-КОЛОР-DODGE AND BURN
Набиваємо руку в створенні чіпляють фото. Додаємо обсяг особі, прорисовуємо світло - тіньовий контраст за допомогою фундаментальної методики. Показую метод-неонове світло.
Частина 6
Колажування-світло-ФОКУС-Тонування
У заключній частині курсу покажу методи колажування: правильна заміна фону, реалістичне розмиття деталей, світлофокус на головному об'єкті, накладення тату і слоганів. Затонуємо і об'єднаємо в гармонійну картинку.
Бонуси:
я покажу, як вичавити максимум естетики зі знімка, розкривши художню цінність арту.
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Інструменти
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Інструменти
https://privatelink.de/?https://photoshop-master.org/disc251/