Що нового?

Придбаний Профілактика і відновлення здоров'я в органах зору (Ольга Шишова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 916 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 119.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Мої учні, передплатники і пацієнти давно просили мене про це, і я рада представити новий онлайн-курс "профілактика і відновлення здоров'я в органах зору"!

око-такий невеликий орган в нашому тілі, але такий важливий!
Перш за все, зір - це ваш контакт із зовнішнім світом. З ним наші щоденні дії - від приготування сніданку до читання і водіння автомобіля-стають можливими.

але як багато проблем з очима може виникнути, ускладнюючи звичний хід життя:
зниження гостроти зору,
кон'юнктивіт,
глаукома,
катаракта,
косоокість,
відшарування сітківки,
запалення нерва і так далі.

Крім того, очі відображають стан здоров'я всього тіла. Будь-яка дисфункція шлунково-кишкового тракту, хребта, роботи печінки і т.д. обов'язково відіб'ється на стані органу зору.

Ви отримаєте унікальні знання та практичні рекомендації.

на цьому курсі Ви дізнаєтеся:
причини виникнення очних хвороб;
симптоми проблем органів зору;
методики збереження здоров'я очей і відновлення зору.

Я даю вам тільки Перевірені практичні знання та інструменти для того, щоб Ви якомога довше насолоджувалися всіма барвами життя!

заняття 1. Актуальність проблеми очей в сучасному суспільстві.

З перших днів життя кожен з нас може зіткнутися проблемами зору. Таке вже складне і крихке пристрій у цього маленького оптичного приладу. І таке непросте завдання він виконує.

На першому занятті курсу я розкрию:

анатомічні особливості очей;
Сучасні фактори ризику, що погіршують зір;
симптоми, які ні в якому разі не можна ігнорувати;
причини різкого зниження зору у новонароджених і маленьких дітей;
як мікрофлора впливає на органи зору і т. д.

Заняття 2. Лімфатичний масаж для відновлення кровопостачання і іннервації ока.

Жодні ліки, навіть якщо лити його прямо в око (краплі), не подіє, якщо не працюють кровоносні судини. Що зробити, щоб заплющити очі, розберемо на цьому занятті!

Крім того, ви дізнаєтеся:
як працює лімфатична система органів зору;
як прибрати застійні зони і позбутися від синдрому сухого ока;
як підготуватися до лімфатичного масажу;
детально розберемо руху самостійного масажу очей.

Заняття 2. Частина 2. Розтирання шиї і голови для усунення застою в області органу очі.

Ще один важливий захід, який відновлює місцевий імунітет і нарівні з лімфатичним масажем підсилює кровотік в області очей - це розтирання. У цій частині заняття ви дізнаєтеся:

порядок проведення цієї чарівної процедури;
найважливіші зони для відновлення імунітету очей;
рухи, якими ці зони розтирати;
підручні пристосування для ефективного розтирання та ін.

Заняття 2. Частина 3. Інші альтернативні методики відновлення кровопостачання в органі ока.

На цьому занятті я навчу вас найефективнішим методам для зняття навантаження з очей, повернення гостроти зору і профілактики очних хвороб. Познайомитеся з цими практиками і зробіть їх вашими щоденними ритуалами:

метод миттєвого зцілення;
дихальна вправа для профілактики катаракти, глаукоми і сліпоти;
постановка фітосвічки для лімфи ока;
пов'язка з червоного оксамиту;
даоський водоспад і багато іншого.

Заняття 3. Препарати, що допомагають зберігати баланс кислотно-лужної рівноваги в структурах очей.

Після того, як відновлений Активний кровотік і місцевий імунітет в області очей (заняття 2), я настійно рекомендую підтримати органи зору за рахунок вирівнювання кислотно-лужного балансу.

На цьому занятті я покажу, якими засобами користуємося я і мої пацієнти:

аптечні препарати, що відновлюють кислотно-лужний баланс очі;
препарати Віватон для поліпшення зору;
фітотерапевтичні засоби і способи їх застосування;
бонус-дізнаєтеся, як за зовнішнім виглядом ока зрозуміти стан його здоров'я і визначити поточні проблеми.

Заняття 4. Щоденні оздоровчі вправи для відновлення зору.

Заключне заняття онлайн-курсу я присвятила темі руху. Разом з вами ми розберемо і випробуємо практичні вправи для поліпшення зору:

вправи для поліпшення кровопостачання голови;
м'язова зарядка для відмінного лімфотоку голови;
гімнастика очей-найпростіші і ефективні руху.

У комплексі ці вправи дозволять вам підтримувати гостроту зору навіть при підвищеному зоровому навантаженні і зберігати здорові очі на довгі роки.
https://privatelink.de/?https://online-shishova.ru/uch?gcmes=10742740154&gcmlg=3924224

Угорі