Що нового?

Придбаний Профілактика та відновлення здоров'я нейроендокринної та серцево-судинної систем (Ольга Шишова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 938 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
На семінарі ви навчитеся:
Самостійно визначати порушення в ендокринній системі.
Підвищувати ефективність роботи головного регулятора всіх гормонів-гіпофіза-гіпоталамуса.
Визначати переддіабетичні симптоми у себе і близьких, усувати їх. Познайомимося з методами допомоги хворим на діабет.
Вибудовувати програму відновлення здоров'я при порушеннях в ендокринній системі.
Зупиняти зростання кіст надниркових залоз за рахунок ексклюзивних методик.
Торкнемося пікантні теми:"жіночі штучки і чоловічі штучки"
Дізнаєтеся все про мозковому кровотоці. Всім відомо, що риба гниє з голови. Наш організм не виняток! Навчу, як тримати голову легкою.
Як попередити серцево-судинні хвороби (гіпотонія, гіпертонія, вегето-судинна дистонія та ін.) прості і доступні інструменти для здоров'я на довгі роки.

Як часто ви чули фразу"хвороби тільки в нашій голові"? У всіх сенсах справедливий вислів! Жоден процес в тілі не відбувається без участі "командного центру" - головного мозку-за допомогою його помічників - регуляторів-гормонів.
  • Щоденні обов'язкові заходи, щоб жити без хвороб і болю.
  • Лімфатичний масаж для збереження і відновлення здоров'я.
  • Усунення інтоксикації з боку дірявого кишечника. Чи не усунувши проблеми шлунково-кишкового тракту, єдиний зв'язок нейроендокринної регуляції не відновити.
  • Унікальні методики і техніки самодопомоги для попередження захворювань і позбавлення від них.
  • Комплексний підхід до відновлення здоров'я у всьому організмі.
що дасть вам оздоровлення організму:
  • Стан організму без хвороб і болів.
  • Правильне розташування всіх внутрішніх органів, а значить-здорове серце, повноцінне дихання і репродуктивну функцію.
  • Комфортне життя без нетравлення, газоутворення, нудоти або печії.
  • Енергійність і повноцінне харчування тканин і органів Вашого тіла.
  • Відсутність запалень в тілі, а значить-здоров'я всього організму.
  • Відновлення здоров'я всього організму і багато іншого.
https://privatelink.de/?https://online-shishova.ru/seminar

Угорі