що є в цьому тренувальному блоці?
- три різних рівня прокачування сідниць, три різні програми тренувань, різні за ступенем навантаження і складності. Легкий, середній і просунутий рівень. При чому ти можеш сама вибрати, взяти тільки два рівня або урвати всі три рівня складності. За допомогою різних рівнів будь-хто зможе увійти в тренування сідниць, навіть новачок. А ти зможеш періодизувати навантаження в форматі місяці, якщо ти вже маєш досвід в тренуваннях.
- комплексний підхід, тобто на тренуванні ми ставимо потужний акцент на сідничний м'яз, але при цьому тренування охоплює все тіло, верх тіла теж!
- особливий ретельний підбір вправ і їх поєднань. Десь специфічна техніка виконання вправ. Кожна вправа пов'язана з попереднім, підсилює його і працює на одну мету. Все направлено на те, щоб не нашкодити жіночим пропорціям і потрапити чітко в ціль - сідниці. Мої особисті напрацювання. Все що я роблю сама і що роблять мої клієнти, і що працює на практиці крутіше за все. Все протестовано, Випробувано і на практиці відточено.
- зручний зрозумілий формат. Все оформлено у вигляді закритої статті в контакті, ніяких довгих відео і багатогодинних вивчень! доступи до статті у тебе залишаються назавжди. На тренування ти відкриваєш статтю, пробігаєш очима і прям по ній тренуєшся. Всі вправи я особисто показую як робити, до кожної вправи промовляю найважливіші технічні рекомендації.
- підійде всім навіть тим, у кого є протипоказання по хребту або колінних суглобів. Вам просто почати треба саме з першого рівня, до другого перейти сильно пізніше і тільки по готовності плюс важливо! всім у кого протипоказання вам потрібно програму урвати з бонусами-методиками посилення, з усіма бонусами, вам техніки посилення життєво необхідні Бо вам так найбезпечніше ускладнювати програму.
- можна задати питання мені в личку якщо тобі за програмою щось виявилося незрозуміло. Є зворотний зв'язок від мене. Не блискавична, я Той ще черепах, але є!)
Тут уважно. Дівчатка, мій принцип заохочувати найсміливіших і рішучих. Тому до цього блоку я докрутила просто офігенні бонуси, пальчики оближеш! Секретні фішечки!!
У мене є фішечки, супер техніки посилення сідниць без сложниз вправ, я їх використовую на клієнтах в тому випадку, коли:
- нам треба скоротити час тренування, але не втрачати в ефективності, тобто з такими техніками і за 20 хвилин можна зробити так щоб ягодички пекло і вони просили про пощаду.
- ми хочемо максимально посилити чутливість в цій зоні і вичавити з будь-якого тренування не 100, а 200 відсотків!
- коли неможливо брати великі ваги або робити багато повторень по самопочуттю або по протипоказань, тоді можна користуватися цими технікам і безпечно посилювати найпростіші рухи.
https://privatelink.de/?https://vk.com/teloleto?w=wall-53390869_19566