Що нового?

Придбаний Програма підготовки Island Flipper. Мінімальний пакет (Альберт Азімов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11765 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 3058.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Наша програма навчання складається з десяти онлайнових занять. А також кількох записаних уроків, які додаються до кожного заняття. Вони показують, як використовувати ті чи інші сайти і сервіси для нашого бізнесу. Є також чотири здоровенних бонусних модуля, які дадуть готовий практичний матеріал. Контракти і скрипти переговорів, готові тексти оголошень і тексти для листів, готові картки для директ мейла і готові офер пакети, mp3 записи з приємними голосами і начитаним текстом для віртуального телефонного номера. Такі теми, як реєстрація вашої компанії в США або найм віртуальних співробітників, підписання контрактів на передачу власності та перепродаж цих контрактів з прибутком - це все у вас буде в готовому вигляді! Вам не потрібно платити тисячі доларів за ці напрацювання. І вони вам допоможуть робити по 10-30 тисяч на кожній знайденій угоді.

Мінімальний навчальний пакет

Мінімальний пакет-це набір всіх матеріалів без участі в моїх онлайн заняттях. Це самовчитель для тих, кому хочеться швидше все пройти і перейти до реальних угод. Добре підходить для того, хто не може в суботи та неділі з нами займатися з якихось причин.
найбільш поширені запитання
З: скільки часу пройде, перш ніж я зроблю свою першу угоду і зароблю перші гроші ?

В: Немає середніх показників, коли мова йде про те, щоб почати свій бізнес. Хтось готовий вже відразу, прямо під час занять. І такі студенти надсилають мені питання по операціях ще до кінця навчання. А хтось буде після закінчення моєї програми навчання ще дуже довго зволікати, думати і вирішувати. Я можу сказати, що технічно для першої угоди потрібно близько місяця часу. Це маркетинг, дзвінки, зустрічі та підписання паперів. Потім перевірка угоди, клозинг, вирішення всіх питань з фінансуванням нерухомості. Потім продаж нерухомості. Знову клозинг і отримання вашого першого чека.

З: як це все працює, якщо у мене майже немає капіталу і банк точно не дасть мені кредит ?

В: єдиний спосіб купувати будинки в США один за одним, не маючи великих коштів - це пошук угод в preforeclosure стані. Вам потрібні будуть невеликі гроші на маркетинг, на телефонні дзвінки і на клозинг. Саму нерухомість ви можете "викупити" у власника за $10. І за умови, що угода правильно структурована, ви створите в момент покупки прибуток. Цей прибуток вам дозволить отримати перші 10-50 тисяч, з якими ви вже далі будете будувати свій бізнес.

З: я дуже, дуже зайнятий. Працюю на двох роботах. Немає часу взагалі. Як я зможу поєднати?

В: мої заняття так сплановані, що будь-яка людина може поєднати їх з основною роботою. Онлайн заняття ви можете дивитися в суботу та неділю. Крім того, записи занять зберігаються в групі в той же день ввечері. Всі інші відео ви можете пропрацювати в будь-який час.

Q: Як бути, якщо у мене немає LLC ? Чи можу я купувати будинки?

В: Так. Перші угоди можна провести і без Бізнес імені.

З: чи потрібна мені Ліцензія Real Estate Agent ?

В: Ні. Але знання в цій області потрібні. Тому читайте ті ж книжки, за якими навчають агентів у вашому штаті. Це корисно.

З: Як я можу купувати будинки з-за кордону США? Це можливо ?

В: так, це можливо. Потрібно тільки вирішити організаційні питання з грошима, з агентським сервісом і тп.

З: Скажіть відразу, на яких сайтах шукати угоди з мотивованими власниками ?

В: ми їх беремо не з сайтів. Угоди утворюються після певного маркетингу, який ми робимо. Так, це коштує грошей. І це чудово окупається.

З: я не розмовляю англійською. Я зможу купувати будинки за Вашою методикою?

В: якщо ви взагалі не говорите, то вам потрібен віртуальний асистент, який буде говорити з клієнтами замість вас. Після занять Ви отримаєте готові сценарії дзвінків по телефону, анкети, які ви можете дати своєму асистенту, щоб він міг відразу приступити до роботи.

В:мені треба платити податок на прибуток від цього бізнесу? Це багато ?

В: Так. Податок в США платити треба. Однак після оплати податку у вас залишається досить багато прибутку, щоб радувати вас як власника бізнесу. Більш детальну консультацію Ви завжди можете отримати у свого CPA (бухгалтера).

З: купувати будинок у власника з існуючою іпотекою - це якийсь дивний спосіб, хіба банк не проти? Хіба це легально ?

В: Звичайно, це легально. Інакше тайтл компанія просто не справила б клозинг угоди таким чином. З приводу банку: банк хоче, щоб чеки надходили до нього від власника нерухомості. Тому навіть після зміни "власника-неплатника" на "власника-який-платить" банк просто нічого не робить. Він продовжує отримувати чеки роками. Навіть не дивлячись на так звану due on sale clause в контракті.

В: переїжджаємо в США скоро. Чи є сенс почати зараз вчитися за вашою програмою, щоб використовувати ці методи пізніше, після прибуття в країну?

В: якби у мене був доступ до таких знань ДО мого власного приїзду в Америку, то я б в перший рік вже володів п'ятьма будинками. Але я пройшов важкий шлях ремонтів, будівництв і фінансових помилок в операціях з нерухомістю через те, що не мав правильної стратегії і рухався на дотик. Тому я однозначно відповідаю:"потрібно навчатися якомога швидше і їхати в США вже з упевненістю і стратегією в руках". Це важливіша частина успіху, ніж капітал.
https://privatelink.de/?https://flipdone.com/kaknachatseichas/

Угорі