Що нового?

Набір учасників Програма позбавлення від зайвої ваги струнка фігура (Ілона Воронова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 191.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
скільки разів ви давали собі слово сісти на дієту або почати займатися спортом? Скільки разів ви купували плаття на розмір менше, щоб створити стимул і схуднути, але плаття залишалося висіти в шафі?

Досить наступати на старі граблі – використовуйте новий дієвий спосіб, щоб привести своє тіло в порядок. Ментальні практики і мантри для схуднення і краси на сторожі вашої стрункості!

Практика Рейки для схуднення
Спеціальний відеокурс Ілони Воронової, енергоцелителя, фахівця з методики Рейки, професійного терапевта і косметолога, вже допоміг багатьом жінкам. Приєднуйтесь до числа тих, хто знає, як швидко позбутися зайвої ваги!

Методики езотеричного і ментального плану допомагають знизити вагу і поліпшити фігуру тільки за допомогою тибетської мантри для схуднення. Вона дозволяє забути про виснажливі тренування, про голодні дієти і постійному почутті провини за зриви.

Практика Рейки для лікування зайвої ваги допоможе вам знову надіти одяг, яка колись стала мала. Ви почнете отримувати задоволення від життя, полюбите свою фігуру і перестанете страждати через постійні обмеження.

Чому ви навчитеся?

• Медитаціям, практикам і технікам з енергією.
  • налаштовуватися на енергію стрункість фігури.
  • позбавлятися від зайвої ваги назавжди.
  • відновлювати обмін речовин.
  • худнути без шкоди для здоров'я.
Ілона Воронова – енергетичний цілитель, майстер Рейки, майстер високочастотних налаштувань, експерт по поверненню молодості і здоров'я, майстер Рейки Усуї, світловий Косметолог, Гранд Майстер, Терапевт Божественного вирівнювання тіла.

Я допомагаю людям відкрити свої здібності, визначити призначення, знайти джерело внутрішньої сили, звільнитися від емоційних блоків, відновити енергетичний баланс, вийти на новий рівень духовного зростання і матеріального достатку.

https://privatelink.de/?http://academylove.ru/wppage/poxudenie/

Угорі