ефективний комплекс вправ з однією гирею на 30 днів
Фітнес з гирями - це один з найсучасніших і універсальних видів спорту!
Люди, що займаються з гирями, часто перевершують за своїми фізичними параметрами і зовнішнім виглядом більшість інших спортсменів з силових видів спорту і легкої атлетики. І це не випадково!
Воркаут з гирею поєднує всі плюси гирі і методику тренувань з фітнесу (спеціальні прийоми і вправи). У підсумку виходить дивно незвичайний і цікавий комплекс вправ, який:
ефективно спалює зайві кілограми
нарощує красиві пружні м'язи
розвиває координацію рухів і внутрішні шари м'язів
зміцнює спину
розвиває гнучкість і пластику
розвиває швидкість і вибухову силу
розвиває силу хвата у чоловіків (чоловіки працюють з більш важкою гирею)
однаково добре підходить і чоловікам, і жінкам
Початок тренінгу 2 квітня
Привіт! Мене звати Роман Помазанов. Я професійний фітнес-тренер. Я багато років треную людей і вже 9 років я веду сайт "Фітнес для розумних людей". Моя основна робота-складати комплекси вправ і робити їх максимально ефективними.
Фітнес з гирями-одна з моїх найостанніших розробок, в яку я вклав всі свої знання і навички.
Це точно варто спробувати, якщо ви дійсно любите тренування і намагаєтеся отримати реальну користь і віддачу від кожного заняття!
Я до Ваших послуг!
Фітнес з гирями - це один з найсучасніших і універсальних видів спорту!
Люди, що займаються з гирями, часто перевершують за своїми фізичними параметрами і зовнішнім виглядом більшість інших спортсменів з силових видів спорту і легкої атлетики. І це не випадково!
Воркаут з гирею поєднує всі плюси гирі і методику тренувань з фітнесу (спеціальні прийоми і вправи). У підсумку виходить дивно незвичайний і цікавий комплекс вправ, який:
ефективно спалює зайві кілограми
нарощує красиві пружні м'язи
розвиває координацію рухів і внутрішні шари м'язів
зміцнює спину
розвиває гнучкість і пластику
розвиває швидкість і вибухову силу
розвиває силу хвата у чоловіків (чоловіки працюють з більш важкою гирею)
однаково добре підходить і чоловікам, і жінкам
Початок тренінгу 2 квітня
Привіт! Мене звати Роман Помазанов. Я професійний фітнес-тренер. Я багато років треную людей і вже 9 років я веду сайт "Фітнес для розумних людей". Моя основна робота-складати комплекси вправ і робити їх максимально ефективними.
Фітнес з гирями-одна з моїх найостанніших розробок, в яку я вклав всі свої знання і навички.
Це точно варто спробувати, якщо ви дійсно любите тренування і намагаєтеся отримати реальну користь і віддачу від кожного заняття!
Я до Ваших послуг!
https://privatelink.de/?http://ggym.ru/kbfit/