Що нового?

Придбаний Прогрів-продаж текстом. Метод Ампіру (Олександр Ампір)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
коли: 24 і 25 грудня (четвер і п'ятниця).
о котрій годині: 19: 00 Мск
Формат: Вебінари, Онлайн-участь, воркшоп, практикум.
запис буде? Так.
  • День 1 (24 грудня) "авторська програма" : Ми з вами складемо продає опис того, що ви будете продавати текстами. Опис консультацій, коучингу, курсу, інтенсиву і тд. Кожен вибере своє. Ви дізнаєтеся, як конкретно це зробити, а головне - зробите.
  • День 2 (25 грудня) "прогрів і продаж": ми з вами складемо Тексти, які продаватимуть за вас те, що було підготовлено в перший день. Я дам вам свою авторську стратегію утеплення та продажу текстами. Навчу цим користуватися. Відпрацюємо на практиці.
що вам це дасть? уявіть, що на кожну вкладену 1000 руб в рекламу Ви отримуєте 3000 руб заробітку. На кожні 10000 руб в рекламу - 30000 руб заробітку. А якщо у вас вже є Передплатники, то і в рекламу навіть не треба вкладати. Хоча стоп. Що я таке кажу? У рекламу треба вкладати завжди! А якщо ви не плануєте вкладати гроші в рекламу, то цей інтенсив точно не для вас. Заздалегідь попереджаю, щоб ви не витрачали свій час даремно. Вам поки рано. Вам ще треба подорослішати (прошу вибачення за прямоту). Отже. Мої технології дозволяють нам досягти середньої рентабельності інвестицій у рекламу на 300% за місяць. І це завдяки текстам.
отже, інтенсив-практикум вже зовсім близько, саме час зібрати в один пост те, що вас там чекає.

По-перше, буде дуже круто. Я готую бомбовий матеріал.

сьогодні заліз в статистику, і виявив, що за рік ми отримали близько 2600 оплат, з яких 1600 - повторні! І 1000 нових!

Про що це говорить?

Про те, що ми знаємо, як працювати і з холодною, і з теплою аудиторією соцмереж. Знаємо, як за допомогою текстів залучати клієнтів на консультації, в коучинг і на курси. І саме цьому я вас навчу.

Щоб ви розуміли, що мої технології працюють в психології:

Марія Ковальова-5 постів і 65 осіб на платному заході, причому це без реклами, на свою ж аудиторію. Її консультації вже купують за 7500 руб.

Олена Ігнатьєва-робить запуски щомісяця з виручкою 2,5-3 млн руб в середньому. Там і на холодну, і на теплу аудиторію одночасно.

Юля Кетт - 3 запуску на загальну суму продажів 610 тр. Теж одночасно, і на холодну, і на теплу аудиторію.

Це все психологи. Це остання актуальна інформація. Більше кейсів і відгуків знайдете в розділі з фотографіями і відео.

Якщо ви не до кінця розумієте, що таке тепла, і що таке холодна аудиторія, на інтенсиві я розповім. Дам 4 рівня теплоти і як з ними працювати.

Так ось, навчати я вас буду не тільки в теорії, але і на практиці. Тобто на інтенсиві я буду давати вам завдання, а ви відразу їх будете відпрацьовувати. Тому що мені цікаво, щоб ви отримали не тільки знання. Одних знань, на жаль, не достатньо. Треба ще ці знання вміти застосовувати.

Тобто я дам вам і вудку, і ще навчу, як нею користуватися.

Мені потрібен ваш результат. Я дуже в ньому зацікавлений, тому що я фанат кейсів. Чим їх більше, тим краще.

Кому ще підійде інтенсив?

Тим, хто хоче заробляти більше 1 млн руб.якщо так, я вас вітаю, ви потрапили туди, куди потрібно.

Якщо ви не плануєте заробляти, на жаль, тоді я взагалі не розумію, що ви робите в моїй розсилці. Я думаю, що саме час від неї відписатися.

Як Ви зможете застосувати інформацію і навички, які отримаєте на інтенсиві?

- у вас буде кілька схем запусків різних інфопродуктів. Окремо схема для продажу ваших консультацій. Окремо для запуску вашого курсу. І у вас буде зміст цих схем! Наповнення!

- я покажу, як працювати з холодною аудиторією, як її утеплювати, і покажу, як працювати з теплою аудиторією, як її підвести до покупки вашого продукту (послуги, консультації, курсу)

- я навчу вас складати продає опис вашого продукту, розповім, як ваш досвід перетворити в авторську

програму, в яку люди самі захочуть вписатися

Уявіть, ви написали кілька постів або листів, опублікували, а далі ви просто спостерігаєте за тим, як люди самі набувають ваш курс або особисті консультації. Це те, як відбувається у мене і у моїх клієнтів. І у вас теж так буде.

так! Ще вкрай важливо! Всі приклади будуть з психології та коучингу!

Для кого ще цей інтенсив?

- для новачків, хто тільки стартує своє просування в соцмережах і хоче уникнути купи прикрих помилок, які коштують втраченого часу, грошей на рекламу і сотень тисяч недоотриманого прибутку.

- для просунутих, хто крутить рекламу, пише листи, але відчуває, що міг би отримувати більше клієнтів.

Тут по ідеї потрібен блок "про мене"...

Хто мене погано знає, кому потрібні відгуки і якісь підтвердження, то більше 800-ста позитивних відгуків знайдете в моїй групі в розділі Обговорення.

Якось мені написали, що"відгуки можна і придумати". Ось мені завжди було цікаво, як можна придумати 800 відгуків реальних людей, на сторінки яких можна зайти і написати їм в личку?

Ще сьогодні виявив, що у мене є клієнти, хто купує мої заходи ще з 2017 року, до сих пір. Це дуже приємно! Це теж багато про що говорить.

Загалом, хочете вийти на дохід від 1 млн руб? Найкраще місце для цього-інтенсив. Вмійте робити правильний вибір.

До зустрічі!

Угорі