Попередній запис на найкориснішу конфу 2022 для блогерів та експертів
ця конференція про те, як діяти в режимі турбулентності, коли старі методи і рішення вже не працюють, а нові ー ще не знайдені і незрозумілі.
9 годин професійних лекцій із зануренням у кожну тему
16 актуальних тим від експертів-практиків і лідерів ринку онлайн-освіти
Projector - найкорисніша конфа 2022 для блогерів та експертів від Олександри Мітрошиної
25 червня, 1 день - 8 годин, 10+ годин на прокачування вашого блогу
Вас чекає повне занурення в теми ведення блогу, соціальних мереж, просування і продажів з урахуванням змін на ринку.
Від мене (5 + годин мого виступу) і о*уітельних спікерів.
Три гілки тим:
Я і соціальні мережі: як просуватися блогеру в умовах турбулентності. Рішення від тих, у кого працює.
Я і продажі: продукт, продажі, стан експерта — Все впливає на все.
Я і нові можливості: вихід на інші ринки продажів, крипто-світ, NFT. Пора заробляти там, де ви не очікували!
програма:
Саша Мітрошина-ринок онлайн-освіти. Тренд. Аналітика. Прогнози
Галина Мельникова. Instagram, VK, Telegram
Саша Митрошина. Як перетворити Telegram в ефективний інструмент продажів і просування
Михайло Тимочко. Нова реальність запусків. 10 речей, які треба знати у 2022
Саша Митрошина. Тайм-менеджмент в Instagram. Робити менше ー встигати більше. Як оптимізувати роботу з блогом
Валентин Міллер. Як сформувати продуктову лінійку
Наталія Бахман Результат в кризу як працювати і заробляти в кайф
Михайло Грибів. Як продюсерам, експертам і фрілансерам вийти на закордонний ринок
Павло Гітельман. Наймасштабніша онлайн-Співбесіда в історії
Олег Торбосов. День бабака-шлях від хаосу до системи
Саша Митрошина. Сторіс, які оглядають
Круглий стіл-відповіді на запитання глядачів
Уляна Крафт. NFT-ринок-нові можливості для доходу і самореалізації
Валерійс Цекулс. Цифровий маркетинг-криптосвіт і ринок NFT
Євген Родінов. Чому метавсесвіт і NFT не міхур, а майбутнє, в якому ми всі опинимося
Саша Митрошина. Мистецтво переконувати. Як публічні виступи впливають на продажі
https://privatelink.de/?https://projector-mitroshina.com/early/?utm_source=inst_alexandramitroshina&utm_medium=early