Що нового?

Набір учасників [Promamfit] Розумний фітнес для здоров'я майбутніх мам. Пакет Mamfit 12 (Александріна Тіль)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 239 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що таке PROMAMFIT?
1. Наша ключова особливість-це тренування нового покоління.
Нейро-фітнес, пілатес і 3D трейнінг для вагітних і недавно народили мам.
  1. Дослідження підтверджують обґрунтованість комплексного тренінгу, а особистий досвід творців курсу - ефективність для здоров'я мам і малюків.
  2. Курс складається з відео-уроків з аудіо та текстовими поясненнями та статей для вагітних на 1,2,3 триместрі.
  3. Продукт отримав експертну підтримку від фахівців з жіночого здоров'я і
розвитку дітей.

Переваги:
Ми створили максимально ефективний і м'який курс, спрямований на підтримку комфорту у всьому тілі і зміцнення здоров'я майбутньої мами і малюка.
Фокус уваги нашої тренувальної програми - на зниженні навантаження на хребет під час вагітності і підготовки організму до комфортних пологів. Вправи підібрані таким чином, щоб допомогти розслабити і зміцнити зону грудного відділу і попереку, опрацювати тазостегнові суглоби і м'язи таза, розвантажити нервову систему і прискорити відновлення після пологів.
У процесі вагітності, жінка стикається з великою кількістю психологічних проблем. Які відображаються на фізичному стані майбутньої мами. Звідси важкі 9 місяців, важкі пологи і довге відновлення.
Але все може бути інакше. Наш досвід доводить, що вагітність-це чудовий час. Просто важлива правильна активність для комфортного проживання процесів, закладених природою.

Кому підійде наш проект?
Майбутнім мамам, які хочуть підтримати своє тіло під час вагітності.
Вагітним жінкам, хто хоче вийти з пологів максимально дбайливо для свого тіла і психіки.
Тим, хто ніколи не займався і для фітнес-богинь зі стажем. У будь-який період вагітності на 1, 2, 3 триместрі.
Так, у нас вийшло створити продукт, який ми випробували на собі і розуміємо його глибокі принципи ефективності
У кого море енергії! Хто не йде глибоко в свої гормональні стани, а продовжує жити активним життям.
У кого є особливості зі здоров'ям.
Кому не подобається або не підходить йога і силовий тренінг.
Кому страшно давати собі навантаження, а тренуватися хочеться.

Результати:

• Ви навчитеся "чути" своє тіло і його потреби.
  • Ви зміцните своє здоров'я і підготуєте організм до пологів.
  • Ви підвищите загальний рівень витривалості і гнучкості.
  • Ви зможете бути активними фізично і стійкими психічно.
  • Ви зможете уникнути багатьох ускладнень, супутніх вагітності.
  • Ви зможете швидше відновитися і прийти у форму.
  • Ваша активність дуже сприятливо позначиться на майбутньому малюку.
  • Ви отримаєте рекомендації від кращих фахівців у сфері здоров'я вагітних жінок.
Александріна Тіль
персональний тренер, Спеціаліст з
впровадженню здорових звичок, співзасновник
онлайн фітнес-проекту Specnaz.
Відновилася за власною методикою після перелому хребта. Не дивлячись на поставлену інвалідність, змогла повернутися до повноцінного життя. На даний момент за її плечима багатий досвід навчання та особистої практики самих передових напрямків у сфері фітнесу та реабілітації.
Всупереч забороні лікарів на вагітність і пологи, в березні 2020 народила здорового хлопчика. Всю вагітність активно подорожувала, працювала і займалася за програмою тренувань PROMAMFIT.

Марина Єрмолаєва
ментор, викладач Школи Polestar pilates russia і центру Практика, викладач Franklin Method, фахівець по роботі з вагітними жінками і післяпологового відновлення, викладач йоги Айенгара, йогатерапевт.
У дитинстві була далека від спорту, присвячувала себе музиці, сидячий спосіб життя привів до серйозних проблем зі спиною. Вибратися допомогло рух і робота з тілом, практика йоги і пілатесу.
Через роки практики вирішила зробити крок в давно хвилюючу і лякаючу тему вагітності та післяпологового відновлення, пройшла курси викладача Polestar і мами 3 дітей Олени
Шиніної "енергія таза" за методом Франкліна. До сих пір все глибше і глибше занурюється в концепцію анатомічних поїздів т. Майерса, вивчає взаємозв'язки в нашому тілі, осягає його будову і функції.

https://privatelink.de/?http://promamfit.com

Угорі