Що Ви отримаєте, вивчивши майстер-клас по просоченням?
- Навчіться грамотно користуватися одним з найефективніших у світі засобів відновлення здоров'я-екстрактом "Віватон"
- дізнаєтеся особливості застосування екстракту, тонкощі і нюанси, які дозволять зробити просочення максимально ефективною
- отримайте лайфхаки від Олени Миргородської, як зробити просочення приємною і комфортною спа-процедурою
- дізнаєтеся, як оздоровити рідних і близьких за допомогою екстракту
- Навчіться корисною звичкою-проводити час з користю для здоров'я
Екстракт "ВІВАТОН" -це унікальний натуральний засіб з рослин для відновлення цілісності організму за рахунок очищення від токсинів і насичення його поживними речовинами, відновлення кислотно-лужної рівноваги в організмі. Містить більше 200 мікро і макро-елементів природного походження, необхідних для життєдіяльності клітини, органу і всього організму в цілому.
як впливає екстракт "Віватон" на людину?
- екстракт "Віватон" покращує параметри "плинності" крові і лімфи, що є основою здоров'я. Крім того, екстракт коригує кислотно-лужну рівновагу в бік ощелачивания до заданих фізіологією параметрів.
- екстракт "Віватон" є коректором імунної, ендокринної та нервової систем (не є стимулятором), і створює в організмі людини оптимальні умови для самовідновлення і регенерації.
- важливим також є те, що" Віватон " впливає не тільки на всі шари шкіри, але і на м'язову тканину, тим самим забезпечуючи тривалий, стійкий ефект.
- Це ідеальний засіб для підтримки здоров'я всієї родини!
- нормалізуються обмінні процеси;
- значно поліпшуються імунітет і захисні функції організму;
- знімається стрес і втома, забезпечується приплив життєвих сил, енергії і бадьорості;
- якісно поліпшується шкіра тіла, відбувається її розгладження, вирівнювання і полірування, підвищується пружність, еластичність;
- відбувається Комплексне омолодження організму.
Процедура нанесення і впровадження екстракту " Віватон "в тіло називається" просоченням", вона не має аналогів у світовій практиці і є найбільш ефективним способом відновлення і очищення організму.
Однак важливо застосовувати екстракт правильно, враховувати особливості застосування продукту, щоб отримати максимальний ефект.
Увага!
Некоректне застосування екстракту може нашкодити організму, привести до опіків шкірних покривів. Для коректного використання такого потужного натурального кошти відновлення здоров'я, як екстракт "Віватон", а також щоб уникнути поширених помилок, що допускаються при його використанні в домашніх умовах, і був створений наш майстер-клас по просоченням.
Після вивчення майстер-класу ви будете знати про просочення все необхідне для грамотного застосування в домашніх умовах. Ці знання необхідні для того, щоб проводити прописки безпечно і комфортно.
https://emir5.ru/kursy/propitka-ekstraktom-vivaton/
Останнє редагування модератором: