Що нового?

Придбаний Простий спосіб отримувати від 5000 рублів в день (Катерина Полякова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
я покажу вам, як легко отримувати більше 5000 рублів в день. А саме, як в будь-який партнерці або CPA мережі унікальним способом гнати трафік!
Без бази передплатників, без початкових вкладень і досвіду роботи
Сьогодні той самий день, коли ви можете все змінити і жити за своїми правилами!

Давайте з Вами детально розберемо, на чому і як ми будемо заробляти:

1 крок
У навчанні на прикладі сервісу Glopart ви навчитеся підбирати товари для подальшого просування. Також Я вам надам список всіх партнерок і CPA мереж, з якими працюю сама.
Вам залишиться тільки взяти посилання для просування і направити по ній трафік. Якщо навіть вам поки незрозумілі ці терміни, нехай Вас це не турбує. Я все докладно поясню в процесі навчання.
Власне, я і створювала цей курс з урахуванням рівня абсолютного новачка. Тому труднощів із засвоєнням матеріалу у вас не виникне. Щось комусь продавати не потрібно, все відбувається в автоматичному режимі. Людина перейшла по вашому посиланню, зробила замовлення, Вам за це надійшли комісійні (відсотки від продажу).

2 крок
Другим кроком буде отримати той самий трафік. Тут також все гранично просто.
Я покажу вам, як і де розмістити посилання, для того щоб люди по ній переходили і робили замовлення. Відбуватися все це буде в сервісі Telegram.
Відразу ж хочу сказати, що спамити посиланням і використовувати інші методи настирливого і трудомісткого просування вам не доведеться.
Моя система просування, проста, зрозуміла, і не зажадає від вас початкових вкладень.

3 крок
Третій пункт найприємніший з усіх, оскільки далі вам залишиться тільки розслабитися, спостерігати як надходить дохід, і виводити його на свою банківську карту або гаманець.
Можете зупинитися на доході від 5000 рублів в день і працювати тільки на Glopart, а можете використовувати інші партнерки і збільшувати ваш дохід. Гроші, ДО РЕЧІ, отримувати Ви зможете автоматично на Ківі, вебмані, яндекс, пеер і будь-які банківські карти!

Звуть мене Катерина Полякова, проживаю в Санкт-Петербурзі, в розлученні, виховую сина.

Сама я родом з селища Березово, Челябінської області, де, як зараз модно говорити, "нічого робити". У 2015 році познайомилася в інтернеті з хлопцем, зав'язалися стосунки, вийшла заміж і переїхала до нього в Пітер. Однак наше щасливе сімейне життя закінчилося буквально через рік, коли мій коханий чоловік вигнав мене з дому з маленькою дитиною на руках.

Весь 2016 рік був для мене схожий на суцільне пекло. Грошей не вистачало, тільки буквально на їжу і найнеобхідніше для малюка. Знімали кімнатку на околиці. Підробляла як могла, але розуміла, що додому повертатися не хочу і не можу, соромно було...

Тоді я навіть не сподівалася на те, що колись у мене буде Бізнес, тим більше в Інтернеті. Я була активною учасницею форуму для матусь babyblog.ru, де ми спілкувалися, ділилися порадами щодо виховання та догляду за дитиною. Так У мене сформувалося своє коло "інтернет-подруг".

На початку 2017 року одна з учасниць форуму, Ірина, запропонувала мені свою допомогу з грошима. Вона сказала, що навчить мене заробляти в мережі. Були певні умови і нюанси, але я погодилася. Ірина тоді познайомила мене з додатком Telegram, пояснила і розповіла, як воно влаштоване, і як за допомогою нього можна отримувати трафік, направляти його в партнерки і заробляти на цьому. Все це здавалося мені дуже сумнівним, але побачивши перші гроші на своєму рахунку, сумніви мої зникли. Буквально через місяць ми вже знімали квартиру на Малій Морській біля Ісаакіївського собору. Ірочка, якщо раптом читаєш це, то знай, що я дуже вдячна тобі за все, що ти для мене зробила!

На даний момент ми вже обзавелися власною квартиркою. Допомогла батькам переїхати в Челябінськ і подарувала їм котедж. Ні в яку не захотіли переїжджати до нас в Пітер. Мій дохід в місяць стабільно більше 1 млн. рублів, бувало, що доходив до 2-3 млн.За цей час я змогла виробити власні фішки і прийоми по роботі з Telegram, по отриманню з нього трафіку практично на будь-який товар.

Сьогодні у вас є можливість отримати накопичений мною досвід у вигляді покрокового відеокурсу, де я детально покажу, що і як робити, щоб отримувати з інтернету реальний дохід. Мільйонів в місяць я вам не обіцяю, але від 5000 рублів в день зможе без проблем заробити навіть самий зелений новачок.

Мій власний приклад показує, що це під силу звичайній людині. Ось тільки шлях до мети буде набагато легше і коротше. Мені знадобилося деякий час, щоб розібратися у всіх тонкощах, напрацювати власний досвід, і тепер я його передаю вам в найдоступнішій формі. Ви вже знаєте, що колись я сама сумнівалася в результаті. Але якщо метод працює, то цей результат обов'язково буде.

не пропустіть шанс змінити ваше життя в кращу сторону назавжди!
Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://procto-dengi.ru/

Угорі