Якщо ти хочеш навчитися робити ледачі і дуже прості запуски, які приносять від 50 000 — 300 000 рублів на тиждень, то велкам. Я не буду обіцяти, що ти отримаєш мільйони. Я скажу, що коли ти освоїш мою модель, то будеш робити запуски, не розриваючи жопу на британський прапор. Так, ти будеш отримувати менше грошей, ніж якби робив стандартні запуски, але постійні гроші дають, в результаті, куди більше радості, часу для життя і сім'ї, свободи і так далі.
програма інтенсиву коротко:
1. 3 стратегії "простих запусків"
Головні секрет автоматизації і того, як запуск пройде, полягає в плануванні. І тут є ряд хитрощів.
Насправді, продаж трапляється на цьому етапі, а не коли ти говориш людям — ось натискайте на кнопку і купуйте. Саме цей етап дає конверсії.
Цей блок носить ритуальний характер, тому його можна зробити дуже просто, якщо залучення було зроблено вірно.
Також буде VIP блок, відразу після основної частини. Ти побачиш реальний кейс планування запуску на 500 000 руб за 2-3 тижні. Що це буде? Мій копірайтер Наташа недавно запустила свій проект і робить перші кроки. Ось її паблік зараз, нічого особливого, всього 147 чоловік в підписці і поки вона заробила за весь час проекту близько 30 000 рублів.
програма інтенсиву коротко:
1. 3 стратегії "простих запусків"
Головні секрет автоматизації і того, як запуск пройде, полягає в плануванні. І тут є ряд хитрощів.
- Покажу самі схеми і стратегії
- звідки брати трафік на запуск і по чому
- як автоматизувати 80% запуску
Насправді, продаж трапляється на цьому етапі, а не коли ти говориш людям — ось натискайте на кнопку і купуйте. Саме цей етап дає конверсії.
- залучення через відео
- залучення через корисний контент і сторітелінг
- головні секрети відмінної конверсії
Цей блок носить ритуальний характер, тому його можна зробити дуже просто, якщо залучення було зроблено вірно.
- продажі через повідомлення
- продажі через вебінар для посилення
- продажі після продажів
Також буде VIP блок, відразу після основної частини. Ти побачиш реальний кейс планування запуску на 500 000 руб за 2-3 тижні. Що це буде? Мій копірайтер Наташа недавно запустила свій проект і робить перші кроки. Ось її паблік зараз, нічого особливого, всього 147 чоловік в підписці і поки вона заробила за весь час проекту близько 30 000 рублів.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@livecontent-kak-delat-prostye-zapuski