Для кого цей марафон
- для тих, хто хоче не ворогувати з собою, а бути з собою заодно
- для тих, хто хоче поліпшити всі сфери свого життя
- для тих, хто заплутався і не знає, куди йти
- для тих, хто хоче зробити будинок місцем сили
- навчання проходить на платформі Геткурс. Вона доступна як через сайт, так і через додаток Chatium на мобільних пристроях.
- тривалість марафону 4 тижні.
- Доступ до матеріалів зберігається 6 місяців після початку марафону.
- Уроки тривалістю 1,5 години виходять 2 рази на тиждень.
АВТОР курсу
Катерина Сидягіна
Васту експерт
я вивчаю Васту, філософію Вед, йогу, ведичну астрологію і ведичну нумерологію.
Я навчалася в декількох дуже шанованих школах Васту у серйозних фахівців в цій науці і не зупиняюся в своєму розвитку, постійно поповнюю скарбничку знань. Мої наставники зі школи доктора Ганапаті Стхапаті і доктора Сахасрабуддхе.
Ведичні знання в цілому допомогли мені стати іншою людиною. А застосування законів Васту в нашому власному будинку, який і підштовхнув мене до вивчення цієї давньої науки, вивело нашу сім'ю на зовсім інший рівень життя.
Я на своєму досвіді відчула, що таке заручитися підтримкою будинку у всіх починаннях і як зробити будинок сприятливим грунтом для процвітання і духовного розвитку всієї родини.
Катерина Сидягіна
Васту експерт
я вивчаю Васту, філософію Вед, йогу, ведичну астрологію і ведичну нумерологію.
Я навчалася в декількох дуже шанованих школах Васту у серйозних фахівців в цій науці і не зупиняюся в своєму розвитку, постійно поповнюю скарбничку знань. Мої наставники зі школи доктора Ганапаті Стхапаті і доктора Сахасрабуддхе.
Ведичні знання в цілому допомогли мені стати іншою людиною. А застосування законів Васту в нашому власному будинку, який і підштовхнув мене до вивчення цієї давньої науки, вивело нашу сім'ю на зовсім інший рівень життя.
Я на своєму досвіді відчула, що таке заручитися підтримкою будинку у всіх починаннях і як зробити будинок сприятливим грунтом для процвітання і духовного розвитку всієї родини.
https://privatelink.de/?https://vastu-pro.ru/marafonbalance