Що нового?

Придбаний Простір меридіанів тіла і простір бізнесу (Микита Істомін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 179.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей семінар є новою віхою у розвитку та вдосконаленні технік психокінетики та нейро-інформаційного програмування.
В основу семінару лягла Китайська концепція про 12 меридіанах тіла, їх взаємозв'язку із захворюваннями людини, надмірності або недостатності тих чи інших органів і тканин.
Наше тіло здатне подавати сигнали, що показують відхилення в роботі меридіанів і органів, розташованих по ходу цих меридіанів. Використовуючи техніки нейро-інформаційного програмування
і психокінетики, ми можемо балансувати роботу меридіанів, прибираючи надмірність або компенсуючи недостатність.

переваги підходу:
Просто
працювати можна практично з будь-якою проблемою:
  • слабкість
  • головний біль
  • простудні захворювання
  • хронічні захворювання органів і тканин.
швидко
В середньому, для отримання видимого результату і відчутного поліпшення необхідно не більше 15 хвилин роботи.

Дистанційно
безпосередній контакт з тілом не потрібен
можна працювати з самим собою
можна з іншими

для кого буде корисний семінар?
1 досвідченим професіоналам
які отримають абсолютно новий досвід і потужні інструменти в свої руки
2 новачкам
які хочуть почати розкривати свої внутрішні цілительські здібності

Але це ще не все. Крім здоров'я є ще й інші аспекти життя людини.
Наприклад, VirginiyaBelova такі як бізнес, гроші, матеріальна сфера.
І не важливо чи є у вас свій бізнес, або ви найманий співробітник, ваша мета — отримання грошей, зміцнення матеріального благополуччя.
І ці сфери також підкоряються законам психокінетики.

Раніше я давав техніки, використовувані в ПКР, але на цьому семінарі я покажу абсолютно нові техніки, які в значній мірі спрощують роботу з простором бізнесу і дозволяють не використовувати навіть самі передові сфери пси-малюнка.
https://privatelink.de/?https://istomin.online/prostranstvo_meridianov_tela_i_biznesa

Угорі