Що нового?

Набір учасників Просто про складне (Юлія Маслова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Одного разу мені перехотілося писати

Замість цього, мені захотілося поговорити з тобою за чашкою кави тому що я відчула, що саме зараз я можу сказати тобі набагато більше, ніж написати. І саме ці прості розмови по Душам здатні прорватися крізь твій зашлакований розум і перевернути всі твої уявлення про себе і про світ, в якому ти живеш.

Так на світ з'явилися 380 хвилин антитренінгу "Просто про складне", які я вела в дуже простому форматі, сидячи на своїй кухні з чашкою свіжозвареної кави в 6 ранку.

Так, ось так ось все ПРОСТО.
Ранок, кухня, кава, диктофон.
Істина живе в максимальній простоті і немає нічого потрібного і правильного в ускладненнях.
Я передавала тобі через голосові послання свій досвід і свої спостереження за людьми і світом. Саме цей досвід і зробив мене тією, хто я є, саме завдяки йому Я так пишу і все ніяк не можу замовкнути.

Щоранку протягом двох тижнів ми говорили про ілюзії, в яких ми всі живемо;
  • про найбільшу брехню на цій планеті-призначення (тьху!!!), яке всі шукають і ніяк не знайдуть, бо його не існує;
  • про життя через" треба " і про те, як пробити своє дно, щоб почати щось змінювати;
  • про пастку громадської думки, в якій сидить все людство, боячись його сильніше, ніж смерті;
  • про шаблони, за якими ти живеш своє життя і про твій страх вимовити вголос найстрашніше слово немає;
  • про найпопулярнішому питанні " а якщо я не знаю, чого я хочу?"і про чужі установки в твоїй голові, які ти приймаєш за свої;
  • про першопричини будь-якого болю, про страх змін і навіть про страх старості...
шість з половиною годин... Насправді, мені вистачило б і п'ятнадцяти хвилин спілкування очі в очі, щоб перевернути все в твоєму житті, але... не у кожного є така сміливість-побачити, в якій брехні він жив весь цей час

https://privatelink.de/?https://vk.com/evaricchi?w=wall21371523_19527

Угорі