[Просто Ремонт] Дети в доме (Ксюша Измайлова)
Мене дивує, що питання, що стосуються дітей, задаються виключно по дитячим, наприклад: "А який екологічної фарбою пофарбувати дитячу?". Чому тільки дитячу-то? Дитина в інших кімнатах не буває? Часто діти більшу частину часу вдома проводять не в дитячій якраз-таки. Тому цей гайд я назвала саме" діти в домі "— про ту золоту середину, коли діти і дорослі гармонійно, щасливо живуть разом вже зараз, без"Ось коли діти виростуть, тогдаааа".
Про що цей гайд?
Цей гайд про те, як створити гармонійний простір, в якому буде комфортно всім: і дітям, і дорослим. Про те, як облаштувати дитячу кімнату, ми теж окремо розповімо. Але головна ідея гайда-як продумати в цілому інтер'єр квартири з дітьми, щоб зробити її безпечною, затишною і обійтися без частих ремонтів.
Що включає гайд
У Гайді ми розбираємо:
планування: яку з кімнат зробити дитячої, на що звернути увагу у всій квартирі;
безпека в будинку: що важливо передбачити;
облаштування дитячої: як розставити меблі, як продумати освітлення, де зберігати іграшки та колекції дитячих малюнків;
меблі: що враховувати при виборі меблів і в усьому будинку, і в дитячій зокрема;
порядок в домі: як легко перетворити бардак в порядок.
Ділимося і явками-паролями: розповідаємо, Де купити корисні речі для будинку, в якому живе сім'я з дитиною.
Кому допоможе гайд
Якщо ви хочете, щоб в будинку з дітьми був порядок
Розповімо, що врахувати, щоб легко і швидко наводити порядок, не витрачаючи час на збирання речей та іграшок.
Якщо ви хочете убезпечити квартиру для дітей і від дітей
Покажемо, які матеріали вибрати, які меблі купити і як продумати електрику.
Якщо не знаєте, як облаштувати дитячу "на виріст"
Поділимося, як оновлювати дизайн кімнати без зайвих витрат і частого ремонту.
Якщо ви мрієте, щоб в квартирі було зручно і дітям, і дорослим
Поділимося крутими ідеями для інтер'єру, в якому буде затишно всім. Без компромісів.
Якщо сумніваєтеся, як правильно наповнити дитячу
Підкажемо, куди поставити стіл і ліжко, які вибрати світильники, як продумати спортивний куточок і багато іншого.
Мене дивує, що питання, що стосуються дітей, задаються виключно по дитячим, наприклад: "А який екологічної фарбою пофарбувати дитячу?". Чому тільки дитячу-то? Дитина в інших кімнатах не буває? Часто діти більшу частину часу вдома проводять не в дитячій якраз-таки. Тому цей гайд я назвала саме" діти в домі "— про ту золоту середину, коли діти і дорослі гармонійно, щасливо живуть разом вже зараз, без"Ось коли діти виростуть, тогдаааа".
Про що цей гайд?
Цей гайд про те, як створити гармонійний простір, в якому буде комфортно всім: і дітям, і дорослим. Про те, як облаштувати дитячу кімнату, ми теж окремо розповімо. Але головна ідея гайда-як продумати в цілому інтер'єр квартири з дітьми, щоб зробити її безпечною, затишною і обійтися без частих ремонтів.
Що включає гайд
У Гайді ми розбираємо:
планування: яку з кімнат зробити дитячої, на що звернути увагу у всій квартирі;
безпека в будинку: що важливо передбачити;
облаштування дитячої: як розставити меблі, як продумати освітлення, де зберігати іграшки та колекції дитячих малюнків;
меблі: що враховувати при виборі меблів і в усьому будинку, і в дитячій зокрема;
порядок в домі: як легко перетворити бардак в порядок.
Ділимося і явками-паролями: розповідаємо, Де купити корисні речі для будинку, в якому живе сім'я з дитиною.
Кому допоможе гайд
Якщо ви хочете, щоб в будинку з дітьми був порядок
Розповімо, що врахувати, щоб легко і швидко наводити порядок, не витрачаючи час на збирання речей та іграшок.
Якщо ви хочете убезпечити квартиру для дітей і від дітей
Покажемо, які матеріали вибрати, які меблі купити і як продумати електрику.
Якщо не знаєте, як облаштувати дитячу "на виріст"
Поділимося, як оновлювати дизайн кімнати без зайвих витрат і частого ремонту.
Якщо ви мрієте, щоб в квартирі було зручно і дітям, і дорослим
Поділимося крутими ідеями для інтер'єру, в якому буде затишно всім. Без компромісів.
Якщо сумніваєтеся, як правильно наповнити дитячу
Підкажемо, куди поставити стіл і ліжко, які вибрати світильники, як продумати спортивний куточок і багато іншого.
https://www.prostoremont812.ru/goods/deti
Останнє редагування модератором: