Що нового?

Придбаний Просунуті техніки гіпнозу. Преміум (Олександра Валюнина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 218.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
хочете навчитися гіпнотизувати легко, швидко і впевнено?
Тепер ви можете освоїти це і набагато більше на моєму авторському майстер-класі всього за 1 день

За 1 день цікавого інтенсиву ви зможете:
  1. Гіпнотизувати всього за кілька хвилин і занурювати будь-якої людини в глибокий сомнамбулізм
  2. Вміти перевіряти гіпноз і переконуватися, що людина дійсно в гіпнозі, а не підіграє або просто розслаблений з закритими очима
  3. Давати ефективні прямі навіювання для позитивного особистісного зміни або демонстрації трансових феноменів
  4. І робити все це впевнено, відтворювано і легко з ясним розумінням гіпнозу на власному досвіді і чіткий план до дії в будь-якій ситуації?
Спойлер: "інформація"
1. принципи роботи свідомості і гіпнозу. Що таке гіпноз насправді і чому він працює.

2. як підготувати людину до гіпнозу. найважливіший етап від коректності якого залежить все інше.

3. найшвидше і ефективне наведення гіпнозу. яке я використовую кожен день.

4. кращі техніки поглиблення гіпнозу. щоб занурювати в сомнамбулізм кожен раз.

5. два прихованих тесту для перевірки сомнамбулізму.щоб ви могли приховано переконатися, що людина в глибокому гіпнозі, навіть якщо він це не усвідомлює.

6. як продемонструвати людині, що він в гіпнозі.ви дізнаєтеся, чому це дуже важливо.

7. принципи і техніки миттєвих наведень. Навчіться занурювати в сомнамбулізм за кілька секунд.

8. основи ефективних прямих навіювань. щоб допомагати людям створювати позитивну зміну.

9. що не можна робити в гіпнозі і чому.Важливо знати!

10. як робити все це ЛЕГКО і впевнено.щоб зробити весь процес приємним і цікавим для себе та інших.

І крім усього цього ви дізнаєтеся, як заздалегідь переконатися, що людина зануриться в гіпноз, як зрозуміти, що він прийняв ваше навіювання, що робити, якщо щось пішло не так, тонкощі і секрети, які я нікому не розповідав раніше-і багато іншого.

за підсумками майстер-класу
Всього за 1 день ви отримаєте:

Впевненість у швидкому наведенні глибокого гіпнозу.У вас буде ясне розуміння приципів і чіткий алгоритм роботи, який дозволить вам занурювати в сомнамбулізм впевнено і легко, кожен раз, за кілька хвилин або навіть секунд.

✓ можливість швидко і ефективно допомагати людям.ви зможете гнучко і "на льоту" давати людям індивідуальні прямі навіювання для позитивної зміни в глибокому гіпнозі. Навіть демонстрація гіпнозу вже відкриває людині розуміння можливостей підсвідомості. Ви навчитеся допомагати людям робити те, що у них не виходило зробити раніше.

що робити, якщо я нічого не ЗНАЮ про гіпноз?

Для цього майстер-класу не потрібна попередня підготовка. Це семінар для всіх, хто цікавиться гіпнозом, незалежно від вашого нинішнього рівня. Якщо ви нічого не знаєте про гіпноз – тим краще, оскільки ви відразу дізнаєтеся найефективніші і швидкі методи, не витративши даремно час і гроші на курси псевдо-гіпнозу. Якщо ви вже використовуєте гіпноз, навички, отримані на цьому семінарі поглиблять ваше розуміння, збільшать впевненість і дозволять робити все, що ви робите зараз набагато краще і швидше.

КОМУ не треба записуватися?
Не варто записуватися всім, хто хоче навчитися маніпулювати, приховано впливати або будь-яким чином отримувати контроль над людиною. Гіпноз (на щастя) не дає таких можливостей, як би вас не переконували в зворотному некомпетентні люди. І якщо у вас є бажання маніпулювати і впливати, краще спочатку позбудьтеся від своїх психотравм, які Вас до цього спонукають.

чи будуть техніки гіпнотерапії?
Ні, це початковий тренінг по техніці справжнього глибокого гіпнозу і навіювання. Це необхідна база, без якої всі інші техніки не матимуть сенсу. Занадто багато хто намагається робити регресію і багато чого ще, не розуміючи, що клієнт спочатку не в гіпнозі. Просунутим технікам гіпноаналізу і терапії я навчаю на інших майстер-класах - "регресивний гіпноз від А до Я"

6 причин, які роблять цей майстер-клас унікальним
І однією з кращих інвестицій в себе і свою освіту

- оскільки ви не тільки навчитеся швидко наводити гіпноз, а й ефективно демонструвати його клієнту та іншим, у вас з'явиться впевненість в гіпнозі і в собі. А це один з головних критеріїв успіху в застосуванні гіпнозу.

✓новий унікальний навик залишиться з ВАМИ назавжди-вміння ефективно і відтворювано гіпнотизувати людей залишиться з вами назавжди. І ви зможете використовувати його для демонстрацій можливостей свідомості, розваги або для допомоги людям.

✓ у вас З'ЯВИТЬСЯ системне розуміння гіпнозу – чітка і послідовна манера подачі матеріалу і його коректна практика дозволять вам завжди мати план і розуміння, що і коли робити в кожен момент. Вам більше ніколи не доведеться гадати, в гіпнозі людина чи ні, і що з ним робити.

ви дізнаєтеся авторські секрети і НОУ-ХАУ – ви дізнаєтеся масу авторських тонкощів, які роблять одну і ту ж техніку ефективної чи ні. Зрозумієте деталі, про які не говорять на курсах гіпнозу ні в Америці, ні тим більше в Росії.

✓ ви освоїте головний СЕКРЕТ ефективного гіпнозу-вміння створювати правильний невербальний контекст задовго до наведення. Ніхто не вчить цьому грамотно і повністю. Ви навчитеся.

ви навчитеся справжньому гіпнозу за 1 ДЕНЬ – довгі занудні вказівки розслабляти все тіло або еріксонівські абстрактні словеса – це не гіпноз. Ви навчитеся швидко занурювати будь-яку людину в справжній гіпноз, перевіряти його, викликати феномени трансу і давати прямі навіювання – всього за 1 день.
Спойлер: "інформація"
1. принципи роботи свідомості і гіпнозу. Що таке гіпноз насправді і чому він працює.

2. як підготувати людину до гіпнозу. найважливіший етап від коректності якого залежить все інше.

3. найшвидше і ефективне наведення гіпнозу. яке я використовую кожен день.

4. кращі техніки поглиблення гіпнозу. щоб занурювати в сомнамбулізм кожен раз.

5. два прихованих тесту для перевірки сомнамбулізму.щоб ви могли приховано переконатися, що людина в глибокому гіпнозі, навіть якщо він це не усвідомлює.

6. як продемонструвати людині, що він в гіпнозі.ви дізнаєтеся, чому це дуже важливо.

7. принципи і техніки миттєвих наведень. Навчіться занурювати в сомнамбулізм за кілька секунд.

8. основи ефективних прямих навіювань. щоб допомагати людям створювати позитивну зміну.

9. що не можна робити в гіпнозі і чому.Важливо знати!

10. як робити все це ЛЕГКО і впевнено.щоб зробити весь процес приємним і цікавим для себе та інших.

І крім усього цього ви дізнаєтеся, як заздалегідь переконатися, що людина зануриться в гіпноз, як зрозуміти, що він прийняв ваше навіювання, що робити, якщо щось пішло не так, тонкощі і секрети, які я нікому не розповідав раніше-і багато іншого.

за підсумками майстер-класу
Всього за 1 день ви отримаєте:

Впевненість у швидкому наведенні глибокого гіпнозу.У вас буде ясне розуміння приципів і чіткий алгоритм роботи, який дозволить вам занурювати в сомнамбулізм впевнено і легко, кожен раз, за кілька хвилин або навіть секунд.

✓ можливість швидко і ефективно допомагати людям.ви зможете гнучко і "на льоту" давати людям індивідуальні прямі навіювання для позитивної зміни в глибокому гіпнозі. Навіть демонстрація гіпнозу вже відкриває людині розуміння можливостей підсвідомості. Ви навчитеся допомагати людям робити те, що у них не виходило зробити раніше.

що робити, якщо я нічого не ЗНАЮ про гіпноз?

Для цього майстер-класу не потрібна попередня підготовка. Це семінар для всіх, хто цікавиться гіпнозом, незалежно від вашого нинішнього рівня. Якщо ви нічого не знаєте про гіпноз – тим краще, оскільки ви відразу дізнаєтеся найефективніші і швидкі методи, не витративши даремно час і гроші на курси псевдо-гіпнозу. Якщо ви вже використовуєте гіпноз, навички, отримані на цьому семінарі поглиблять ваше розуміння, збільшать впевненість і дозволять робити все, що ви робите зараз набагато краще і швидше.

КОМУ не треба записуватися?
Не варто записуватися всім, хто хоче навчитися маніпулювати, приховано впливати або будь-яким чином отримувати контроль над людиною. Гіпноз (на щастя) не дає таких можливостей, як би вас не переконували в зворотному некомпетентні люди. І якщо у вас є бажання маніпулювати і впливати, краще спочатку позбудьтеся від своїх психотравм, які Вас до цього спонукають.

чи будуть техніки гіпнотерапії?
Ні, це початковий тренінг по техніці справжнього глибокого гіпнозу і навіювання. Це необхідна база, без якої всі інші техніки не матимуть сенсу. Занадто багато хто намагається робити регресію і багато чого ще, не розуміючи, що клієнт спочатку не в гіпнозі. Просунутим технікам гіпноаналізу і терапії я навчаю на інших майстер-класах - "регресивний гіпноз від А до Я"

6 причин, які роблять цей майстер-клас унікальним
І однією з кращих інвестицій в себе і свою освіту

https://valyuninhypnosis.com/hypnotize/

Угорі